# Maicon Pereira Roque

maicon herzaman iyi stoperdi portoda ki formunu yakalayabilir ama yanına kaliteli adam lazım angut degil

adamlar hiç hücum edemediler ki iyiydi diyoruz..hırslı sorumluluk alan bir yapısı var bu güzel

Savunma katkısı yanında hücumda ortaları, pasları ile oyun kurmayada çalıştı.

Ama ne yazıkki bonservisli çöp stoperlerimiz harcayacak gibi gözüküyor.

adam orta sahada oyun kurmaya çalıştı
stoper görevini yerine getirmeye çalıştı
lines köylüsünün yapması gerekeni yapmaya çalıştı

musleradan sonra sivrilen 2. adamdı. başka da yoktu zaten.

Adama 20 tane orta yaptırdılar, bir ara korner atmaya gidiyordu. Biz bu kadar düştükmü yahu? Kornere gidecek oyuncu kalmamış takımda. Dursun yatacak yerin yok.

ben begendım.adam 40 yıllık GS lı gıbı hırslı azımlıydı.yanına denayer geldımı defans saglam olur.

bu adamın ayagı ıyı frıkıkte kullanıyor

Kafa golü atacak tek adam gidip korner kullanmayı düşünüyor, takımda sözde lider olacak herifler izleyip onun kadar sahip çıkmıyor takıma. Frikik kullanır kullanmaz o ayrı, 1.90 olan adam gidip korner kullanıyorsa o kulübe güler geçerler.

Kafa golü atacak tek adam gidip korner kullanmayı düşünüyor, takımda sözde lider olacak herifler izleyip onun kadar sahip çıkmıyor takıma. Frikik kullanır kullanmaz o ayrı, 1.90 olan adam gidip korner kullanıyorsa o kulübe güler geçerler.
Takımda ıyı korner kullanan kım vardı son yıllarda sneijderde kötü kullanıyordu

Gecenki macta astiniz simdide begendiniz :)

Neyse kumasi iyidi zaten, ama onemli olan yanindakileri. Onlar kotu olduktan sonra iyi oyuncu bile fark yaratamaz.

Gecenki macta astiniz simdide begendiniz :)

Neyse kumasi iyidi zaten, ama onemli olan yanindakileri. Onlar kotu olduktan sonra iyi oyuncu bile fark yaratamaz.

Yenilen golleri bir daha izledim de adama fazla yüklenmişiz. İlk golde hatalı ama ikinci golde, hatanın büyüğü Ahmet'e ait.

İyi değildi ki, yani birşey değildi daha doğrusu çünkü rakip gelmedi hiç.

Gayet iyi oynadı çalık bizi mahvetti .

Maicon en çok arapas uzun pas ve cezasahasina isabetli orta yapan oyuncuydu.Daha ne yapsin

Kac tane orta acti adam hepsi de gögüs bacak arasindaki ölcüde rakiple bulustu hep.

Bayagi hantal geliyor insana, bakalim ligde falan nasil oynayacak. Denayer ismi geciyor bence Denayer ile iyi bir ikili olabilirler gercekten.

Geri
Üst Alt