# Maicon Pereira Roque

Maçın dördüncü adamı Mariano, Tolga ve Fernando'dan sonra.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Masallah iyi bir defans aldik

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

serdarla beraber hava topu sorununu çözdüler. 2 maçtır duran toptanda yemiyoruz. yalnız bir sıkıntı var bizim takım çoğu zaman oyun kurma işini maicona bırakıyor ben bunu doğru bulmuyorum. istasyon maicon olmasa daha iyi sanki. fernando döndürmeli geriden oyuna yön verme işini.

Son düzenleme:
Uzun yıllar sonra böyle etkili bir defans oyuncusu gördük
Bence maçın adamı maicon
Tolga sonra gelir

Defans anlamında çok iyi eyvallah ama oyuna topu sokmada çok sıkıntılı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün bizde ki en iyi maçını çıkardı. Havadan yerden tüm topları süpürdü.

Savunma anlamında çok iyiydi. Umarım üzerine koyarak devam eder. Sadece şu var, sağ çizgiye yakın topu alıp, kafasını kaldırıp napsak acaba diye ileriye bir bakış attıktan sonra topu ters kanada şişirmesi, uzun top yapması biraz gıcık ediyor. Ver Fernando'ya geç işte. Top ayağındayken biraz daha basit oynamalı. En azından topu sürekli kaldırmamalı. Geriden iyi paslar atma konusunda Chedjou çok iyiydi. Keşke Maicon'u geçen yıl alabilmiş olsaydık da Maicon-Chedjou ikilisini izleyebilseydik. Birbirini tamamlayan bir ikili olurdu.

2.golde gomise uzun topu atan maicondu.yine isabetli...

Çok beğendim bende dün ama istikrarlı olacak mı bakalım :) serdarda'da aynısını söylemek isterdim.

Acerbi varken Maicon 'a pek sıcak bakmamıştım hatta ilk geldiği maçlarda çok hayal kırıklığına uğramıştım Porto'dan tanıdığım Maicon bu değil diye ...

Ama ligin başlamasıyla beraber Serdar ile iyi bir uyum yakaladı ve yıllar sonra adam gibi bir defans tandemimiz oldu

Tamam Serdar çok dengesiz bam güm dalıyor ama iyi stoper heleki Maicon ile birbirlerini tamamlıyorlar

Ne diyim Allah bu ikiliye sakatlık kaza bela vermesin ...

Maicon'un ben paslarını da iyi buluyorum açıkçası yani bilmiyorum daha önceki stoperlerimiz bu konuda 0 veya çok kötü olduğu için mi ne bence fena iş çıkartmıyor yaptığı defansın dışında bu alanda da. Mariano ile kısa paslar da zaten epey iyi anlaşıyorlar, en azından Rodrigues'den çok anlıyor Mariano'nun dilinden tabii bu ofansımız adına üzücü.

Şu uzun top kullanma olayını abartıyor bence. Savunma anlamında çok iyiydi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adam 40 metre top atıyor neyini beğenmediniz ey gsc? Yerden,havadan affı yok.

Gereksiz uzun top oynamasa iyi topçu

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7 transferden sadece Maicon ve Belhanda icin suphelerim vardi. Maicon nazar degmesin mukemmel oynuyor. Belhanda'da fena degil.

top bizdeyken sağbek gibi oyun kuruyor uzun pasları baya başarılı elbette yüzde yüz değil ama oyun kuramıyor diyecek kadar hiç değil

Geri
Üst Alt