# Maicon Pereira Roque

Bu adam nedense bana saatli bomba gibi geliyor.
Uzun topları şut atar gibi ayağından çıkarıyor ve takım arkadaşları ya topa yetişemiyor ya da kontrol etmekte zorlanıyorlar.
Hava hakimiyeti oldukça iyi. Keşke ayakları biraz daha teknik olabilse veyahut uzun topu kendisi değilde ayağı daha iyi olan biri yapsa.
Ayrıca çalım yemeye müsait bir cüssesi var. Östersundsun ilk maçında yediği çalım fazla amatörceydi. Ligde henüz birebirde üzerine top süren bir forvet görmedik.

Son düzenleme:
tumblr_n5xqqs0JyI1tcvrrco1_1280.gif

Uzun topları şut atar gibi ayağından çıkarıyor ve takım arkadaşları ya topa yetişemiyor ya da kontrol etmekte zorlanıyorlar.
Hava hakimiyeti oldukça iyi. Keşke ayakları biraz daha teknik olabilse veyahut uzun topu kendisi değilde ayağı daha iyi olan biri yapsa.
Ayrıca çalım yemeye müsait bir cüssesi var. Östersundsun ilk maçında yediği çalım fazla amatörceydi. Ligde henüz birebirde üzerine top süren bir forvet görmedik.

ulan kes allahın kuşu seni

Maicon > süper lig

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

son maç en iyi ve adapte gördüğüm maçtı yanında serdarın oluşu bu adam için sıkıntı bence ben asıl serdara güvenmiyorum.

Özellikle ilk Östersunds maçından sonra hemen herkesin kafasında acaba oluşturdu performansı ile bende dahil (ideal olmayan kadro ile) fakat her maç üzerine koyarak devam ediyor, şuan sağlam bir stoper görüntüsü veriyor. Daha da iyi olacaktır inşallah.

?❤️

Özellikle ilk Östersunds maçından sonra hemen herkesin kafasında acaba oluşturdu performansı ile bende dahil (ideal olmayan kadro ile) fakat her maç üzerine koyarak devam ediyor, şuan sağlam bir stoper görüntüsü veriyor. Daha da iyi olacaktır inşallah.

������❤️

şuanda oldukça iyi. ama dediğim gibi henüz kontrada birebir kalıp üzerine top süren biri çıkmadı. Yine de ligimiz için en iyilerinden birisi. Kimse demiyor ama, dediğim gibi ben bu arkadaşın ayağını beğenmiyorum. Östersundun ikinci maçında stadyumdaydım. En az 5 tane orta açtı. Yahu 1 tane isabetli orta açılmaz mı. Tek eksiği bence defanstan uzaklaştırır gibi uzun top atması.

[FONT=&quot]Maicon'un hava topu istatistiği;

[/FONT]
[FONT=&quot]Kayserispor maçı: % 82

Osmanlı maçı: % 85

Sivasspor maçı: % 98

(beIN Sports)

[/FONT]
DIeBGWxUQAENoBm.jpg

Biz seni hakedecek ne yaptık cholo reyis. Müthiş.

Maçın bizim adımıza en iyisiydi Muslera'yla birlikte. Olmasa 3'lük olurduk

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adama Brezilyalı Servet falan diyenler vardı.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onu sanıyorum ilk ben demiş olabilirim. İlk Öst maçında bir belini çeviremeyişi vardı golden hemen önce, o pozisyonun siniri ile atılmış bir posttu, normalde itidalli davranırım oyuncuların ilk zamanlarında ama keşke her futbolcu böyle Maicon gibi haksız çıkarsa bizleri fakat halen ağır bir stoper olduğunu ve yanına bir zıpır (Denayer) gerektiği fikrimde sabitim. Tamamlayıcı olabilirler umarım.

Geri
Üst Alt