# Maicon Pereira Roque

Aslinda bir kisi daha var, vasat diyelim, Fernando.
Yaptigi bir cok kritik müdahale var.
Fernando ilginç bir şekilde stoperlerin arasına fazla saklanmaya başladı. Gerek yok. Duran toplar haricinde hiçbir rakip zaten kolay kolay pozisyon bulamıyor. Daha önde oynaması lazım. Kesinlikle hücum meziyetleri lig için gayet yeterli. Kullanmamız gerekiyor. Kullandığı zaman çok fark yaratıyor.

Fernando ilginç bir şekilde stoperlerin arasına fazla saklanmaya başladı. Gerek yok. Duran toplar haricinde hiçbir rakip zaten kolay kolay pozisyon bulamıyor. Daha önde oynaması lazım. Kesinlikle hücum meziyetleri lig için gayet yeterli. Kullanmamız gerekiyor. Kullandığı zaman çok fark yaratıyor.
Bana o is Fernandonun insiyatifi gibi gelmiyor yalniz.

Kuşların bazıları tetikte ama bu adamı ilk maçta gömenler muhtemelen yan çizerler,çünkü Portoda senelerce oynamış gayet kaliteli bir oyuncunun bu dandik ligde veya takımımızda fark yaratmaması imkansız,ama ilk maçında çöplük gibi defansın ve orta sahanın yanındaki uyumsuzluk ve 2.yarıdaki sakatlığınında etkisiyle kötüydü ancak toparlayacaktır.

Açıkçası üstadımız futbolcudan anlıyor (Östersunds maçı sonrası yaptığım yorum)

saklanmıyo.tudor iki stoperin arasına sokuyo 3 maçtır ve bizi fernandodan alacagmız verimden ediyo.zaten olması gereken olmaz bizde hiç bi zaman.iyi olanı yitirmekten,iyi olandan en az verim almayı başarmaktan başka bi pok bilmez başımızdaki hocalar.

saklanmıyo.tudor iki stoperin arasına sokuyo 3 maçtır ve bizi fernandodan alacagmız verimden ediyo.zaten olması gereken olmaz bizde hiç bi zaman.iyi olanı yitirmekten,iyi olandan en az verim almayı başarmaktan başka bi pok bilmez başımızdaki hocalar.

Ya ne alakasi var maclari izlemiyormusunuz

Top bizdeyken oyunu daha iyi kurmak icin stoperlerin araya giriyor diye Mac boyu Bunu yapiyor anlamina gelmez bu

Top rakipteyken rakip yari sahada top kaptigi bile oluyor Fernando'nun

Antalya maci takim gömüldügü icin Fernando'da dogal olarak gömüldü,tek bir macla asip kesmeye bayiliyorsunuz

DJstGDzXUAA03Q3.jpg

Soruna soru ile cevap vereyim, bu adamın Futbol anlamında bu takıma verebileceği bir katkı var mı? Oyunu soğutmak için deniyordu onuda artık batırıyor.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende aynı şeyi savunuyorum ancak kovulmasının alemi yok sene sonu insan gibi ayrılırsın. Selçuk'ta mal değil, birşeylerin farkına varıp top oynamaya karar verir belki sezon içinde.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende aynı şeyi savunuyorum ancak kovulmasının alemi yok sene sonu insan gibi ayrılırsın. Selçuk'ta mal değil, birşeylerin farkına varıp top oynamaya karar verir belki sezon içinde.

Oraları geçelim, bu takıma bişey veremeyeceği belli olan De Jong Kadro dışı, maliyeti 2,5 Milyon. Benim buradan çıkardığım ne yönetim nede teknik kadro Selçuksuz bir kadro düşünmüyorlar.

Komik buluyorum bu yazdığını.

Neden öyle bulduğunu pek anlamadım ama irdelemeye gerek görmüyorum. Bu basit bir mantık, sezon başında felsefe neydi, takıma katkısı olmayanları takımdan göndermek veya gitmeyenleri kesmek. Selçuk bu oyunculardan biri, artık oyun soğutmayı bile beceremiyor. Maliyeti de bahane olamaz, sonuçta 2,5 Milyonluk De Jong Kadro dışı. İki tane aşağı yukarı aynı maliyetde faydasız oyuncu, biri kadro dışı, diğeri hala takıma zarar veriyor. Eğer bunu komik buluyorsan, bundan sonra hiç bir yerde takımın eksiklerini dile getirenlere tek kelime etmeyin.

Geri
Üst Alt