# Maicon Pereira Roque

Harikulade. Maicon gibi kan döken yıkan ezen bir stoperi ne zamandır görmemiştik.

Serdar ile beraber rakip forvetler ile yasak iliski yasiyorlar resmen :D

Ostersunds maçı hariç her maçta 10 üzerinde 8 altına düşmeyecek performanslar gösterdi.İstikrarı yakaladı.Defanstan oyunu kurması da üstdüzey.
Böyle devam et yiğidim :D

Rakip sahadan atılan hava toplarını almasa baya rahatlatıcı.

Artık gözün kapalı maicon bu topu alır diyebiliyoruz.

Geçen sene o topların hiçbirini alamıyorduk.
Bu hava topu üstünlüğünü birazda yediğimiz kornerlerde kullansa baya iyi olacak.

Gerçek Kaptan NANDO!

0e9ac4cc9dbac74aa79e0614974ad608.jpg

Not sure if Maicon or Drax

Maicon guven demektir. Bugunde cok iyi oynadi savunmanin patronu.

Ben Maicon'dan frikik golu de bekliyorum yakinda.

Ben bile bu kadar beklemiyorum daha önce hiç izlemediğim için. Fiziği sebebi ile doğal olarak ağar olmasının dezavantajını akıllı bir şekilde uyguladığı pozisyon bilgisi ile kapatıyor. Hava Toplarında son üç maçtır, Antalya ya karşı hava topundan gol yememize rağmen, Serdar ile birlikte nefes aldırmıyorlar. Ben şahsen frikikleri ve kornerleri artık daha rahat izliyorum.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tam bir amiral böyle devam eder umarım.

Son düzenleme:
Bazıları eleştirse de ilk lig maçından beri çok beğeniyorum. Biraz yavaş olduğu için arkasına atılan toplarda bazen hata yapabilir ama o açığını da Serdar'ın kapatması gerek.

Defanstan attığı muazzam paslar bile 5 milyon € ederdi..
Ruh yüksek top hakimiyeti liderlik özellikleriyle bonservisini fazlasıyla hakeden takımın defans şefi..
Gerçekten üst seviye stoper..

Reis efsane.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 175
  • Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Adam taş yahu Vallahi ben fiyasko çıkar sanıyordum meğer içinde Thiago silva varmış adamın içinde

Türkiye LYS dördüncüsü

şu adamı özellikle tebrik etmek lazım. O ostersunds maçından sonra neler dendi bu adama. Yok beli dönmüyor yok şöyle çöp böyle fos. Maşallah maşallah.
TANK TANKKK

Geri
Üst Alt