# Maicon Pereira Roque

Serdar ile beraber baya ürkütücü ikili oldular. Akan oyunda henüz gol yemedik. Üstelik aman aman pozisyonda vermiyoruz.

bu adam laf edenler acerbimi ne halttır orta sıra takımı oyuncusu gelsin diyenler vardı

bu adam yıllarca porto gibi takımın as stoperi oldu kupalar aldı avrupada cıkmadıgı mac kalmadı

bizim bazı sivri zekalılarda hayatında adını ilk kez duydugu acerbi daha iyi diyor adamın italyada adını duyan yok simdi ne acerbisi

Bazen hedefe kilitlenip yardırmaya başlıyor o an rakip topu bırakıyor zaten.

bu adam laf edenler acerbimi ne halttır orta sıra takımı oyuncusu gelsin diyenler vardı

bu adam yıllarca porto gibi takımın as stoperi oldu kupalar aldı avrupada cıkmadıgı mac kalmadı

bizim bazı sivri zekalılarda hayatında adını ilk kez duydugu acerbi daha iyi diyor adamın italyada adını duyan yok simdi ne acerbisi

Acerbi sol ayakli. Sol stoper. Maiconla yan yana olacakti yerine degil. Olsaydi gorurdun nasil 2 li olabirdi.

yalnız beyler bu adam canavar gibi he. adam bildiğin savaşıyor oynadığı futbol değil başka birşey. Neumayr'a baktığı o bakış sonra ittirmesi, Kayseri maçındaki sert mudahaleleri, topsuz alanda ki agresifligi falan. Psikopat bu adam normal değil :D
Çok hoşuma gidiyor pislik hareketleri

Acerbi sol ayakli. Sol stoper. Maiconla yan yana olacakti yerine degil. Olsaydi gorurdun nasil 2 li olabirdi.

yanyana olabilir bilmiyorum hic duymadım sassulodaki bir oyuncuda duyulmaz zaten ama benim lafım maicona laf edenlereydi sanki magaradan yeni cıkmıs gibi daha önce maicon ne yapmıs nerde oynamıs bilmiyor gibi konusanlara
birde sasırıyorlar vay be cok iyi oynuyor filan gibi komik seyler diyorlar,bonucciyi alıp vay be iyi stopermis demeye benziyor

yanyana olabilir bilmiyorum hic duymadım sassulodaki bir oyuncuda duyulmaz zaten ama benim lafım maicona laf edenlereydi sanki magaradan yeni cıkmıs gibi daha önce maicon ne yapmıs nerde oynamıs bilmiyor gibi konusanlara
birde sasırıyorlar vay be cok iyi oynuyor filan gibi komik seyler diyorlar,bonucciyi alıp vay be iyi stopermis demeye benziyor
"sao paulo'nun çöpünü aldık, ben demiştim çöp bu" diye kaç tane yorum okudum ya ostersunds maclarindan sonra.

ilk yarı bir pozisyonda adama girerken yakın çekimi vardı adamı ...cek gibi bakışı vardı.rakip oyuncu olsam korkardım.

54. saniye

YouTube

Ayağı çok iyi gerçekten. Yerden pasları özellikle harika. Uzun attığı paslar bazen çok isabetsiz olabiliyor, ancak uzun paslarında da ortalamanın üzerinde bir başarısı var.

Ben bile bu kadar beklemiyorum daha önce hiç izlemediğim için. Fiziği sebebi ile doğal olarak ağar olmasının dezavantajını akıllı bir şekilde uyguladığı pozisyon bilgisi ile kapatıyor. Hava Toplarında son üç maçtır, Antalya ya karşı hava topundan gol yememize rağmen, Serdar ile birlikte nefes aldırmıyorlar. Ben şahsen frikikleri ve kornerleri artık daha rahat izliyorum.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adam hiç ağır değil
Bunu kim çıkarıyor anlamıyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

g9463Z.gif
Bu adami resmen dövdü maçta neuiymar'di galiba

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hem yetenekli hemde azimli ve karakterli topçu tam GS mize yakışan biri uzun yıllar hizmet eder umarım

Sağlam duruşu, sertliği bir yana uzun paslarıyla oyunu genişletmesi de çok güzel.

Geri
Üst Alt