Onur Yücel
10 Numara!
- 17 Temmuz 2016
- 14.049
- 6.227
- 913
Serdar ile beraber baya ürkütücü ikili oldular. Akan oyunda henüz gol yemedik. Üstelik aman aman pozisyonda vermiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adam laf edenler acerbimi ne halttır orta sıra takımı oyuncusu gelsin diyenler vardı
bu adam yıllarca porto gibi takımın as stoperi oldu kupalar aldı avrupada cıkmadıgı mac kalmadı
bizim bazı sivri zekalılarda hayatında adını ilk kez duydugu acerbi daha iyi diyor adamın italyada adını duyan yok simdi ne acerbisi
Acerbi sol ayakli. Sol stoper. Maiconla yan yana olacakti yerine degil. Olsaydi gorurdun nasil 2 li olabirdi.
"sao paulo'nun çöpünü aldık, ben demiştim çöp bu" diye kaç tane yorum okudum ya ostersunds maclarindan sonra.yanyana olabilir bilmiyorum hic duymadım sassulodaki bir oyuncuda duyulmaz zaten ama benim lafım maicona laf edenlereydi sanki magaradan yeni cıkmıs gibi daha önce maicon ne yapmıs nerde oynamıs bilmiyor gibi konusanlara
birde sasırıyorlar vay be cok iyi oynuyor filan gibi komik seyler diyorlar,bonucciyi alıp vay be iyi stopermis demeye benziyor
Bu adam hiç ağır değilBen bile bu kadar beklemiyorum daha önce hiç izlemediğim için. Fiziği sebebi ile doğal olarak ağar olmasının dezavantajını akıllı bir şekilde uyguladığı pozisyon bilgisi ile kapatıyor. Hava Toplarında son üç maçtır, Antalya ya karşı hava topundan gol yememize rağmen, Serdar ile birlikte nefes aldırmıyorlar. Ben şahsen frikikleri ve kornerleri artık daha rahat izliyorum.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu adami resmen dövdü maçta neuiymar'di galiba