# Maicon Pereira Roque

Yediğimiz golde hatalı kendisi. O kadar basit çalım yenememesi yese dahi düşürmesi lazimdi rakibi. Defansın tüm dengesi bozuldu.

GSCimbom Mobile App

Bunlar da Güney Amerika tayfası kurdu Muslera Maicon Mariano Fernando ile birlikte.

Instagram da dördü de aynı resmi paylaşmış :D

sent via GSC

Muslera için iyi oldu valla, son senelerde saha içi dışı yalnız kalmıştı aslan.

Son düzenleme:
Maicon 'un çok fazla ileri çıkmaması lazım ileri çıktığında ağırlığı, manevra kabiliyetinin sınırlı olması ve tepkilerindeki yavaşlık ile birleşiyor ve defoları ortaya çıkıyor ...

Ama iş çakılı stoper oynamaya gelirse rakip tanımaz Maicon o konuda

Tam aksine serdar kademelerii&çabukluğu ve sertliği ile öne rahatça çıkıp pozisyonu savuşturabiliyor gidip önde rakiple göğüs göğse çarpışacak adam Serdar 'dır

İkili yanyana oynamaya devam ederse bunları halledeceklerdir zamanla çok dahada iyi olurlar ...

Gönlümde takımın kaptanıdır. İnşallah kısa sürede pazu bandını takacaktır.

Maicon'un bukadar cok ileriye cikabilmesinin en büyük nedeni Serdardir. Herif öyle hizli ve müdahaleleri yerinde ki, Herseyi kapatiyor mübarek. Düsünün bi Maicon + Semih...

991

Adam sadece stoper oynamıyor sağ bek oyun kurucu pivot santrfor kornerlerde
Yanlız yerden gelen ortaları izliyor gibi biraz kasımpaşa ve bursa maçında net gördük
Çalım konusunda sıkıntı görmüyorum o kadar acılan bir oyuncu için sonuçta defansı ortaya kadar çıkarıyoruz
Burda sağ bek sol beklere iş düşüyor süpürme konusunda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yediğimiz golde hatalı kendisi. O kadar basit çalım yenememesi yese dahi düşürmesi lazimdi rakibi. Defansın tüm dengesi bozuldu.

GSCimbom Mobile App
Çalım yemeyen oyuncu mu var dünyada yav ileride yakalandı biraz büyük bir hata yok. Şanssız bir goldü

fernando orda tiklemese gol olmazdı , şanssızlık ama gol geliyorum demişti.

ilk kez bir takım bize karşı agrasif ve baskılı oyunla başladı ve çuvalladık , bu da iyi bir ders olmuştur teknik ekibe.En azından tribün gücü yüksek deplasmanlarda ilk dakikalarda oyunu soğutup topa sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamışlardır.

fernando orda tiklemese gol olmazdı , şanssızlık ama gol geliyorum demişti.

ilk kez bir takım bize karşı agrasif ve baskılı oyunla başladı ve çuvalladık , bu da iyi bir ders olmuştur teknik ekibe.En azından tribün gücü yüksek deplasmanlarda ilk dakikalarda oyunu soğutup topa sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamışlardır.
Latovlevici Fernando ile birlikte aynı adama koşmayıp golü atan adama doğru koşsaydı en azından görevini yapmış olurdu.

Eğitim şart

Gol öncesi arka direkten ön direğe dolaşıp altı pasta vurdu kafayı,ders diye okutulacak gol.

Geri
Üst Alt