# Maicon Pereira Roque

DKVHzpOWsAEbD3V.jpg
Taçlı krall

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maicon ve Serdar belki yakin tarihin en iyi 3. Stoper ikilisi olabilir

( Pope-Bülent, Tamad-Song).

Ujfa Semihi bilerek yazmadim. Orada Ujfa one man armydi+ Melo ve Hakan Semihin hatalarini topladi

ilk yarida oynadigi gibi kadiköyde de oynarsa duman oluruz

İlk yarı nazarlık olsun reis gol yedirmedin en azından..

Ilk yarı çok kötüydü
Ikıncı fevkalade oynadı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam çok pas hatası yapıyor olabilir ama attığı pasların çoğu uzun top. Bu maçta da pek çok isabetli pası vardı, savunmanın dengesini bozan uzun ters toplar attı.

Ligdeki ilk vasat maçını oynadı bunda kontrada zayıf oluşunun etkisi var

bugün yaşadığı bir pozisyon var sol yerden top önünden geçiyor stancuya geliyor önceden çok izlediğim için biliyorum açın videolarına da bakın bu tip pozisyonlarda izliyor genelde copy paste pozisyonlar nedenini anlamadım ama hamlesini kaybediyor ağır olduğunu biliyorduk bugün de kötü diyemem bir ara sağbek oynadı nerdeyse o mesafeyi git gel o kadar ileride oyna zor iş

Bunlar da Güney Amerika tayfası kurdu Muslera Maicon Mariano Fernando ile birlikte.

Instagram da dördü de aynı resmi paylaşmış :D

sent via GSC

Hizli cikan takimlara karsi, zaman zaman ikinci sag bek gibi aciga cekilmesi büyük risk. Tudor bunu not etmeli.

Geniş alanda yakalandığında sıkıntı çıkıyor ....

Geriye düştüğümüz maçlarda Serhad öne çıkınca bunun sıkıntısını çekeriz hem yavaş kalıyor hem de reaksiyon vermede sıkıntı yaşıyor

Ama iş çakılı stoper olmaya gelince bu köydeki her forveti paramparça eder reis ...

yandan gelen 2 alçak ortada stancuyu boş bıraktığı anlarda kendisini chedjou sandım

Nazar boncuğu olsun. Bu maç özellikle ilk yarı iyi değildi.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt