# Maicon Pereira Roque

Frikik versek bile Selçuk gasp ederdi şüphesiz.

Reis affetmez. Focus'a bak

foto1C5J20.jpg

Yengeeeeeeeeee

[IGM]Bfk2PSQgufX[/IGM]

Bi kaç şey söylemek istiyorum bu adam hakkında , Maçı izlerken dudağımı sıkarak patlatmama sebebiyet veren bi oyuncu dakka 55 veya 58 olması lazım taç pozisyonunda öyle ağır ağır gitti ki , çok ağrıma gitti onu yapması o hareketleri vurdumduymaz tavırları şampiyonluğa oynayan oyuncu böyle olmaz gerekirse kesilsin. Her aldığı topu hata yapmamak için musleraya dönmesi istatistik kasması , Bu kadar ağır bi defans oyuncusu olmaz önünde 5 metrelik bi alan var topu süremiyor beyefendi yan pas oynuyor. Her attığı topu bombeli bi şekilde atıyor taç cizgisinin bölümünde ki oyuncular topu kontrol etmek için zorlanıyorlar resmen.

Bu akşam ki vurdumduymaz tavırları yavaş oynaması gözümde bitirdi zaten saatli bombaydı. Belhanda'ya vurdum duymaz laubali diyoruz asıl apaçi bu adam bence. Tudor binlerce kere haklıymış adamın ahını aldık şundan daha 1 ay olmadı takıma gelen nagatomo yüreği ile ciğeri ile oynuyor taç toplarına dışarı giden toplara uçarak gidiyor maicon efendnin afedersiniz şeyinde bile değil.

Oyunu bununla kurmaktan vaz gelmeliyiz,yarim saate oyun kurulmaz saga cekiyor sola cekiyor bir türlü ayagindan cikarmiyor topu

yok abi bunun bir 100 kez daha pas yaptigini görmek istemiyorum. evirip cevirip duruyor, kritik yerlerde bir tane iyi pasi yok

selcuk kacak gürestiginden topu cikarmak buna kaliyor, ayagi zaten cok kötü üstelik

Oyun kuramamasi kesinlikle Maicon ile alakasiz bir durum. Orta saha da adam yok adam, kimse gelip bosa cikmayinca orta sahadan defanstaki Maicon ve Serdar da ya yana oynayacak yada ileri uzun atacak. Bu net bir sekilde goruluyor mac izlerken.

Olum bu adam oyun kurmayınca kuracak kimse yok ki sanki plan buymuş gibi konuşuluyor da Selçuk'a veriyor oyun kursun diye geri veriyor Maicon'a, Donk aynı şekilde, Belhanda saçmalayıp kaybediyor.

Selçuktan maicon, maicondan musleraya, musleradan tekrar maicona, maicondan serdar azize, serdardan maicona, maicondan musleraya, musleradan maicona, maicondan selçuka. Böyle oyun mu kurulur. Gole ihtiyaç var topu eveleyip geveliyorlar. Geri paslarına ayar oldum
Fernando şart bu yüzden.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selcuk bey saklambac oynar gibi ortadan kayboldugu icin mecburen oyun kurma görevi Maicon'a kaliyor.

Sacmalamanin da bir siniri var. Selcuk görevini yapsa bu adamin yapmasina gerek kalmaz.

Ben gayet memnunum Maicon dan.

Son düzenleme:
şampiyon olup şampiyonlar ligine gidersek iyi takımlar karşısında rezilleri oynayabilir çok ağır kalıyor.

Mariano rezil oyununa rağmen çok iyiydi bize 8 numara şart her topu maicon kuruyor saga geçiyor orta yapıyor duran topa vuruyor duran topta kafayı vuruyor doldurt bosalta gidiyor defansta bütün hava toplarını aliyor

Bu Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt