# Maicon Pereira Roque

Devre arası hangi kulüp buna 10 milyon teklif ettiyse hemen arayın gelsinler üzerine serdarida verelim

görevimi layıkıyla yerine getirdim.
şu luce başarısız olsada tekrar koşa koşa tüpçü ile sözleşme imzalamaya koşsam!

Kac tane mudahelesi oldu ama olsun yine kurban secilecek bir kac oyuncudan birisidir her puan kaybinda.

2. yarı tehlikeli 4-5 tane kontra kesmiştir,yine süperdi,şu deplasmanlarda berabereyken Maicon'la teke tek nasıl pozisyon veriyoruz aklım almıyor,bjk#bşehirin stoperleri bunlara maruz kalmıyorr,selçuk ve tolga görevini yapamamasının bedelini bu adam ödüyor

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar'i ligin en iyi stoperi yapanlarin Maicon'u begenmemesine sasirmiyorum tabi ki.

Arena'da ki kel adam

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bi pozisyonda yusufla bi depara kalktı sonunda omzu koydu falan

hızını alınca sürat iyi de ani hızlanma yok tabi

çok iyi oynadı böyle devam , orta sahaya giren pasları biraz daha çoğaltsa iyi olur tabi

Selçuk kaç haftadır gollerini engelliyor reisin kornerleri kullanarak :mad:

pas yüzdesini bilen var mı çok merak ediyorum gerçekten %50 den fazla olursa şaşırırım. :DD Selçuku tutup fırlatacak sandım frikiğe vurunca.

Sağ bek'e çok iyi yardım yapıyor

Sol stoper kim oynarsa oynasın aynı verimi alamıyoruz.Mesela bir pozisyonda dikkat ettinizmi bilmiyorum Mariano bek'e koşmadı bile Maicon'a el işareti yaptı sen gir kademeye diye çok önemli olay

Adamın resmen oyundan soğutuyor selçuk efendi bırak vursun adam

GALATASARAY Düşmanlarının ...

Aslında baya övmüştüm kendisini lakin niyeyse eskisi kadar güven vermiyor diye düşünüyorum,hele hızlı bir rakiple kalınca aha yandık dedirtiyor ilk 8-10 haftadaki etkiyi kaybetti bana göre

Çok iyiydi maşallahı var sakatlanmıyor da geldiği günlerdeki kadar mutlu görünmüyor.

Belki gol atarsa düzelir bilemedim.

Sakatlık yaşadığında Stancu'ya iyi sövdüm. Bu herifi sakatlayan olursa sabah akşam dayak yemeli. :ka21:

Geri
Üst Alt