# Maicon Pereira Roque

DSzJVA4WsAEoX1u.jpg

Büyük liglerde en fazla gol atan savunma oyuncusu Chelsea'li Alonso sanirim simdiye kadar (6gol).

Ondan sonra 5 gol ile bizim ligden Skubic,Maicon,Aziz Behich geliyor. Bugün de Schalke da Naldo bu sezon 5.golünü atarak bu listeye dahil oldu.

Büyük liglerde en fazla gol atan savunma oyuncusu Chelsea'li Alonso sanirim simdiye kadar (6gol).

Ondan sonra 5 gol ile bizim ligden Skubic,Maicon,Aziz Behich geliyor. Bugün de Schalke da Naldo bu sezon 5.golünü atarak bu listeye dahil oldu.
Stoper olarak baktığımızda şuan Maicon ve Naldo birinci sanırım. Çünkü diğer futbolcular hep bek oyuncusu.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoper olarak baktığımızda şuan Maicon ve Naldo birinci sanırım. Çünkü diğer futbolcular hep bek oyuncusu.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet haklisin. Ilk cümle de Alonso dan bahsettim diye bizim ligin kazmalarini da dahil edeyim dedim.

Sadece stoper olarak baktik mi Maicon ve Naldo zirvede 5 gol ile. 4 golü bulunan diger stoperler ise Ginter(Gladbach), Coulibaly(Napoli), Otamendi(City), Bastos(Lazio) ve IBB den Epureanu.

Inter istiyormuş bunuda sat sat sat

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konsantrasyon problemi var. Açıkçası hiç iyi bulmadım.

maçta değildi resmen,odaklanamamaıştı ama ortasahasızdık.kızmam hata yapsaydı bile...

Kral bu maç biraz düşmüştün , ama gene de aklındaki her düşünceyi ayağına bu kadar güzel yansıtan adamı çok görmedim bizim formada. Çok önemlisin.

Futbol'dan anlamiyanlar gelip yorum yapiyor.

Adamin mevkisi stoper, Selcuk ile Tolga 10 numara oynadigi icin adam defansif orta saha gibi rakipi karsilamak zorunda kaldi hem bolgesine donmek zorunda kaldi.

Geri
Üst Alt