# Maicon Pereira Roque

Gol diye bağırmadan önce birkaç saniye ağzım açık kaldı öyle bakakaldım. İlk baş ndiaye vuracak sandım küfür etmeye hazırlanıyordum ki hassss... Derken adam öyle bir çaktı ki arkadaş yok yani böyle üç beş tane daha atsa zevkten dört köşe oluruz. Defansif kısmına gelirsek ben iyi oynadığı maçların gerçekten hakkını verdiğini düşünüyorum hamleleri çok iyi tudor adamı mental olarak bitirmişti. Kimi kazandı da zaten o da ayrı konu. Karakteri tıpkı gomis gibi kulüp ile örtüşüyor hırslı bir yapısı var ve savunmada bana güven veriyor bazı eleştiriler çok acımasız fm oynamıyoruz sonuçta

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DR3_HVhWsAAC7vr.jpg

Bu sene 10 golü bulursa kırılması zor bir rekora imza atacaktır.

Muteşem bir gol attı gol olduğunu anlaymadım bile çok yukarıdan vurdu topa ancak fileler havalanınca fark edebildim.. Yalnız bana kızacaksınız ama Maicon ligin başında daha çok güven veriyordu..Son 2maç çok vasattı dün ilk yarı yine aynı savruklukla devam etti...Serdar aziz mesela bana daha çok güven veriyor.. Umarım Maicon kafasını bir an önce toparlar Terimle..Sene başındaki hali pepe ile kıyaslanıyordu artık Tudora mı bozuldu anlamadım

Bu sene 10 golü bulursa kırılması zor bir rekora imza atacaktır.

epruanunun da 4 golü var ama attıgı 4 golden 3ü gol demeye bin şahit ister.yetenek gerektirmeyen,çarpa çarpa giren veya boş kale golleri..maicon yetenek ve zeka ile atıyo golleri...

Muteşem bir gol attı gol olduğunu anlaymadım bile çok yukarıdan vurdu topa ancak fileler havalanınca fark edebildim.. Yalnız bana kızacaksınız ama Maicon ligin başında daha çok güven veriyordu..Son 2maç çok vasattı dün ilk yarı yine aynı savruklukla devam etti...Serdar aziz mesela bana daha çok güven veriyor.. Umarım Maicon kafasını bir an önce toparlar Terimle..Sene başındaki hali pepe ile kıyaslanıyordu artık Tudora mı bozuldu anlamadım

o 2 maçta sağbek oynadı ,takım rezaletti.tudor maiconu 2 maçta da oyundan cıkardı,ayarları ile oynadı.maicon bütün bu dangalıklara ragmen iyiydi.

o 2 maçta sağbek oynadı ,takım rezaletti.tudor maiconu 2 maçta da oyundan cıkardı,ayarları ile oynadı.maicon bütün bu dangalıklara ragmen iyiydi.

ben tudora zerre kızmadım o 2 maçta resmen takımı sabote ederek oynamıştı..Neyse artık olan olmuş önümüze bakacağız gol atması moral açısından çok iyi oldu terim onu havaya sokar devre arası..

ben tudora zerre kızmadım o 2 maçta resmen takımı sabote ederek oynamıştı..Neyse artık olan olmuş önümüze bakacağız gol atması moral açısından çok iyi oldu terim onu havaya sokar devre arası..

asıl takımı sabote eden tudordu,maicon 2 maçtan birinde yanında denayer ve ahmet gibi 2 yetersizle oynadı ve sagbekti.neyse iyi olacaktır.....

Ujfalusi Semih ikilisindeki Semih olur en fazla Maicon.Biz yanına yeni Ujfalusiyi bulmalıyız.

Hala defansı toplamış değil.
Tecrübesini sahaya yansıtamıyor.
Bu ağırlık ile avrupa maçında düşünemiyorum.

Gün yüzü görme DURSUN!

tek eksiği bire bir pozisyonlarda tereddütte kalması, oda hata yaptırıyor. terim hocamın gelmesi ile bu tip şeyler azalacak eminim. maicon tam hocanın istediği tarz bi stoper. bide geriden top çıkartırken iyi pas yapabilse daha güzel olacak. çabalıyor ama attığı 10 topun 3, 4 tanesi hiç oluyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hala defansı toplamış değil.
Tecrübesini sahaya yansıtamıyor.
Bu ağırlık ile avrupa maçında düşünemiyorum.

Gün yüzü görme DURSUN!

Aynısı maçta benim de aklıma geldi.. chedjou denayer semih o kadar bozdu ki psikolojimizi kimseye güvenemiyoruz tam olarak.. Maicon o hallere düşmez ama yine de soru işareti büyük benim için

Galatasaray'a gelmiş en iyi stoperlerden biri olabilir reis. yaptığı ufak tefek hatalarda hemen gömmemek lazım

Tek eksigi var oda oyunu kurarken en zor tercihi yapiyor crossbal deniyor diagonal paslar bunlara gerek yok,Oyunun merkezine oynasa yeterli

Geri
Üst Alt