Galip Özgür
Sarı Üye
- 13 Temmuz 2017
- 731
- 184
- 343
Juninho musun be mübarek ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene 10 golü bulursa kırılması zor bir rekora imza atacaktır.
Muteşem bir gol attı gol olduğunu anlaymadım bile çok yukarıdan vurdu topa ancak fileler havalanınca fark edebildim.. Yalnız bana kızacaksınız ama Maicon ligin başında daha çok güven veriyordu..Son 2maç çok vasattı dün ilk yarı yine aynı savruklukla devam etti...Serdar aziz mesela bana daha çok güven veriyor.. Umarım Maicon kafasını bir an önce toparlar Terimle..Sene başındaki hali pepe ile kıyaslanıyordu artık Tudora mı bozuldu anlamadım
o 2 maçta sağbek oynadı ,takım rezaletti.tudor maiconu 2 maçta da oyundan cıkardı,ayarları ile oynadı.maicon bütün bu dangalıklara ragmen iyiydi.
ben tudora zerre kızmadım o 2 maçta resmen takımı sabote ederek oynamıştı..Neyse artık olan olmuş önümüze bakacağız gol atması moral açısından çok iyi oldu terim onu havaya sokar devre arası..
akıllara zarar bir yorum.Ujfalusi Semih ikilisindeki Semih olur en fazla Maicon.Biz yanına yeni Ujfalusiyi bulmalıyız.
haydaaUjfalusi Semih ikilisindeki Semih olur en fazla Maicon.Biz yanına yeni Ujfalusiyi bulmalıyız.
Ya abi ahahah efsanesin sen hic cizgini bozmuyosunHala defansı toplamış değil.
Tecrübesini sahaya yansıtamıyor.
Bu ağırlık ile avrupa maçında düşünemiyorum.
Gün yüzü görme DURSUN!
Hala defansı toplamış değil.
Gün yüzü görme DURSUN!
Nando.Kulüpte beğendiğin hiç mi bir şey yok yav?![]()
Hala defansı toplamış değil.
Gün yüzü görme DURSUN!