# Maicon Pereira Roque

tek eksiği bire bir pozisyonlarda tereddütte kalması, oda hata yaptırıyor. terim hocamın gelmesi ile bu tip şeyler azalacak eminim. maicon tam hocanın istediği tarz bi stoper. bide geriden top çıkartırken iyi pas yapabilse daha güzel olacak. çabalıyor ama attığı 10 topun 3, 4 tanesi hiç oluyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

belhandaya şahane pas attı yerden,pozisyona girdik.Marsel Moni sur Twitter : "Hocam soyunma odasında ne yapmışsa Belhanda 2. yarı coşmuş https://t.co/xNI6dUnq8c" 1.19dan sonra...maicon belhandaya,belhanda yasine atıyor.yasin sert ortalıyo,gomis kafa ile kaçırıyor.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Tek eksigi var oda oyunu kurarken en zor tercihi yapiyor crossbal deniyor diagonal paslar bunlara gerek yok,Oyunun merkezine oynasa yeterli

aynen daha basit oynasa sorun değil.klas bi stoper ama zoru deniyor pas konusunda.

Hala defansı toplamış değil.
Tecrübesini sahaya yansıtamıyor.
Bu ağırlık ile avrupa maçında düşünemiyorum.

Gün yüzü görme DURSUN!

Maicon'un hizli hali zaten 30-40m, adam butun hava toplari kazaniyor, pozisyon bilgisi de fena degil, zaman zaman iyi oyun kuruyor geriden, duran toplarda ve kornerlerde "oh be yillar sonra nihayet gol atabilecek stoperimiz var" diyoruz, eksik yonleri dedigin gibi agir olmasi, ceza sahasi icinde gereksiz girisleri ve basit oynamak yerine devamli uzun top atmasi. Genel olarak ben Maicon'u begeniyorum.

Son düzenleme:
Tudor ile özgüveni düşmüştü neredeyse tüm takım arkadaşlarında olduğu gibi; aynı benim gibi Tudor denen manyak gidince bu da derin bi nefes çekmiş bu çok belli oluyor.

sent via GSC

Eğer önde bire bir yakalanırsa ayakları ile beyni arasında bir kopukluk oluyor, ağır olmasından filan değil azıcık top sürebilen bir futbolcu Maicon 'u önde yakalarsa sağa sola yatırabilir

Ama onun haricinde gerçekten çok iyi performans veriyor özellikle bazen delleniyor ki tutabilene aşk olsun dün attığı golden sonra 2-3 pozisyonda topa giderken öyle bir hırsla gidiyor ki sanki karşısındaki adamı yiyecek gibi

STSL için gerçekten çok uygun bir stoper inşallah Allah sakatlık kaza bela göstermez de Maicon-Serdar ikilisini bozulmadan uzun süre izleyebiliriz. Ama Terim 'in bu Maicon 'un önde yakalanma problemini çözmesi gerekiyor

Dün kendisi hariç defanstaki hiçbir adam defanstan top çıkaramadı belhanda gelip top almadı bütün oyun başlangıçlarımızda maicon vardı.. Teknik bir sol bek ve mariano dönünce rahatlayacaktır bu konuda.ağır olması dışında her şeyi 10 numara defans..maliyet fayda olarak bence gomis fernando ve maicon en iyi transferlerimiz

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gönderilmeli bu guney amerikalılar belli bir dönem sonra sıla hasreti cekiyor
Valla yerine a.madrid degiliz surekli dehset kaleci bulalim
Musleranin hatalarindan bende biktim
Performansindan bende memnun degilim ama ne bileyim yerini dolduramayiz gibime geliyor
Hem f.t taffareli getirmeye calisiyorum fln demis toparlar belki tafoyla

Valla yerine a.madrid degiliz surekli dehset kaleci bulalim
Musleranin hatalarindan bende biktim
Performansindan bende memnun degilim ama ne bileyim yerini dolduramayiz gibime geliyor
Hem f.t taffareli getirmeye calisiyorum fln demis toparlar belki tafoyla

Umarım toparlar dün yine kaç kez ileri adım atıp geri kaçtı , ya çık yan topa yada hiç hamle yapıp defansın konsantrasyonunu bozma

Siz ufak tefek hatalarını konuşurken en azından 3 tane çok büyük takımların scoutları haftalardır bu adamı izliyor. Ayrıca Brezilya Dünya Kupası adına Thiago Silva David Luiz Marquinhos Danilo gibi isimlerin arkasına yazdırırsa şaşırmam.

Bu adamın degerini bilin!

akıllara zarar bir yorum.
Nedemek istediğimi anlamadın sanırım.Gidip Semih çöpüyle kıyaslamıyorum.Maicon ağır bir oyuncu.Yanına bir üst seviye stoper almalıyız.Semih'in yanında onun hatakarını eksiklerini gideren daha üst düzey bir oyuncu vardı.Bu örneği vermemin sebebi bu.Maiconu tamamlayacak bir oyuncu gerekli.Özellikle gelecek sezon şampiyonlar liginde başarılı olmak istiyorsak.Ama bunu anlamak için belirli bir ıq gerekli olduğunu düşünmedim.Üç beş şakşakçı like verecek diye boş alıntılar yapıyorsun dostum.

Son düzenleme:
Nedemek istediğimi anlamadın sanırım.Gidip Semih çöpüyle kıyaslamıyorum.Maicon ağır bir oyuncu.Yanına bir üst seviye stoper almalıyız.Semih'in yanında onun hatakarını eksiklerini gideren daha üst düzey bir oyuncu vardı.Bu örneği vermemin sebebi bu.Maiconu tamamlayacak bir oyuncu gerekli.Özellikle gelecek sezon şampiyonlar liginde başarılı olmak istiyorsak.Ama bunu anlamak için belirli bir ıq gerekli olduğunu düşünmedim.Üç beş şakşakçı like verecek diye boş alıntılar yapıyorsun dostum.
maicon yeterli bir stoper.

seneye yabancı kuralı ne olacak belli değil , alınacaksa çağlar söyüncü'nün alınmasını isterim.

olmuyorsa acerbi olabilir ama maicon ile yavaş kalabilirler , en iyisi roma'da bizimle adı çıkan Leandro Castan - Oyuncu profili 17/18 | Transfermarkt

Mevcut brezilya stoperlerini siraliyorum:

Thiago Silva
Miranda
David Luiz
Naldo
Maicon

Maiconun milli takima çagirilmasindan daha dogal birsey olamaz.

Not Marquinhosu unutmusum kusura bakmayin

Geri
Üst Alt