# Maicon Pereira Roque

Yanına daha sağlam tecrübeli bir oyuncu alınırsa güzel ikili olurlar.

Herşey bir kenara takım içinde bu kadar hırslı ve güçlü bir karakterin olması her zaman önemlidir. O yüzden takım adına genel anlamda pozitif katkısı çok fazla.

Bu arada attığı gol harikaydı.

Gol kendinede iyi geldi. İlk yarı kafa olarak sahada değildi sanki mutsuz gibiydi. Yeni bir ülke ve yeni bir hocaya güvenmek zorunda. Tudor'un gitmeden önce onda bıraktığı ruhsal yara son 2 haftadır ortadaydı.

Devre arasıyla beraber Terim'e bağlılığı artar kendini toparlar.

-En son ne zaman frikik golü atmıştın?

Maicon: "Geçen sene de atmıştım. Ben idmanlardan sonra frikik çalışması yapıyorum. Tanrıya şükürler olsun güzel gol oldu ve kazandık."

Ne koydu frikikten yav daha önemlisi eskisi gibi 1 hava topu bırakmadı ortada hepsine atladı. Tudor hayvanı harcıyordu az kalsın herifi oyundan çıkararak falan. Devre arası Terim'in konuşmasından bahsetmiş.

Beğeniyorum umarım uzun süre forma giyer.

tumblr_p1hc3sodW21sogahco1_500.gif

tumblr_p1hb49u6yM1sogahco1_500.gif

Golün bazi arkadaslari rahatsiz etti reis.

Aynen devam.

Fatih Terim ile topu sanki oyuna daha iyi soktu özellikle 2.yarıda hava toplarını vermedi ortasahaya kadar çıktı zaman zaman dikine çok iyi toplar attı.
Bence çok daha iyi olacak gibi adam imparator dedi fatih terimi sorunca spiker daha ne desin :D

Gol krallığı yarışı inanılmaz kızıştı
-Maicon (5)
-Negredo (4)
-Soldado (3)

eksikleri var mı var ama bu oyuncu bizim istediğimiz ruha sahip. serdar ile uyumu çok iyi. umarım böyle devam eder.

ortasahaya kadar top kestigini gordunuz mu

cok saglam ve kuvvetli

ayrica frikik golu enfesti

bu kadar kuvvetli ve cusseli 1 stoper olarak golden sonra o taklayi nasil atti anlamadim

Oyun kurmasına takmışlar şimdide :D Hey Allahım ya. Ayağındaki her topu pas olarak rakibe veren Serdar kursun dimi oyunu. Maiconun iyi oyun kuran ve sizin istediğiniz gibi hızda biri olsa Portodan 40 milyona EPL'ye geçerdi burayada 35'inde 3 milyon euro maaşla ancak getirirdin. Stoperde eleştirilecek biri varsa oda Serdardır

Son 3-4 maçta ne yerlerden frikikler gelip mundar ettik,bjk-malatya maçlarında falan kullansa puan alırdık belkide,

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben David Luiz in bir sürü hatasını hatırlıyorum oyun kurarken :D

Arkadan riskli toplar cidden çok zor.

Geri
Üst Alt