# Maicon Pereira Roque

Benim için stoperin 3 özelliği olması gerekir

1)Defans yapmasını bilecek
2)Hava toplarında etkili olacak
3)Fizikli-Mücadeleci olacak

Maicon-Serdar ikilisi bu konuda beklentileri karşılıyor bundan sonrası + özellik bir stoper için

Evet Maicon 'un da Serdar 'ın da ayrı ayrı sıkıntıları var. Maicon çok ağır kalıyor çok fazla uzun top oynuyor- Serdar defanstan oyun kurmasını beceremiyor pozisyonlarda kendisini sakınamıyor ama gerçekten bu takımın sıkıntısı Maicon-Serdar değil. Fernando çıkana kadar da defansımızın kötü olduğunu düşünmüyorum ben Muslera 'da böyle Muslera gibi oynadığı zaman gol yeme konusunda çok sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum

Tolga-Donk-Selçuk üçlüsünün 3 aydır top oynamayan sakatlıktan yeni çıkmış Fernando 'nun 10 /1 'i kadar top oynayamaması bizim sıkıntımız ...
Belhanda-Feghouli ikilisinin büyük maçlarda boş boş gezinmesi bizim sıkıntımız ...

Fernandao nun ofsayt golunde çizgide dirar la ilgileniyordu, kritik saçmalamasından biriydi.

GSCimbom Mobile App

Serdarla beraber maci veriyordu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şaka gibi yorumlar var semih chedjou gibi mallar neyimize yetmiyordu

Bu Alemin Tek Kralı

dirardan taç çizgisinde çalım yemek hakkaten büyük başarı

hadi ağırsın attı geçti de içeri yönlendir adamı hiç mi maç izlemedin kardeşim çizgiye inip orta yapmaktan başka ne yapabilir sol ayağı tahta gibi herif

frikiği yazsa övüyordum tabi de :D neyse

Genel olarak performansı güzel fakat bazı anlar var mesela Soldado'ya kaptırdığı top ve Dirar'dan yediği çalım sonrası 6 pas üzerinden Alper'in bomboş vurduğu kafa cidden maçı verebileceğimiz hatalarıydı bu kadar hata yapma lüksümüz yok fakat daha ilk senesi asıl bu futbolcuları seneye izlemek lazım yeni kurulan bir takım şampiyonluğa gidiyor şampiyon olduğumuz taktirde seneye açık ara şampiyonluğun bir numaralı favorisi olacağız. Umarım bu süreçte hatalardan ders almaya devam ederler çünkü artık hataların yapılmaması gereken bir döneme giriyoruz

Top ayağındayken inanılmaz yavaş davranıyor CL de filan duman ederler bunu çok net söylüyorum..

Fabio bilica servet çetin gibi bir adam tek farkı ayakları biraz iyi

fernandao girdikten sonra adamdan tek bir kafa topu alamadı!

Gene beyin saçması yorumlar basmış burayı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaptığı tek hata ilk yarıda yaşadığı akıl tutulmasıydı.

bir kaç pozisyonda kanatlara inerek rakibi rahatsız ediyordu. biri kendisine görevinin orta açmasını engellemek değil orta açılırsa içeride karşılamak olduğunu hatırlatmalı.

lan rakipte 1 tane kafa vurabilecek adam var Fernandao, yapışsana adama ne işin var Alper’in peşinde.

Adami gomdumuz, yerle bir ettiniz naptiniz yaw :D

Yahu arkadaş ne diyelim.İnanılır gibi değil.Hadi bunu geçtim serdar saatli bomba gibi..Öyle fauller yapıyor ki akıllara zarar..Ve hala bu adamlar deli gibi övülüyor.Biz şu maçı serdarın hataları yüzünden kaybetseydik o zaman mı yetersiz olacakdı. Her maç skora göre yorum yapılıyor.Bu ikiside Galatasarayın stoperi olamaz. Bu çok net.

Siz vasat stoper izlememişsiniz diyeceğim de son 5-6 yıldır en kötü mevkilerimizdendi kalite açısından.Gayet üst düzey bir stoper Maicon.İki metrelik adamı ağır eaaabiii yeaaa şeklinde eleştirip komik durumlara düşmeyin.

Saçmalamayın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt