# Maicon Pereira Roque

Senelerdir aynı hataları yapmakdan ve savunmaktan bıkmadınız.klüp batsa gene anlamayacaksınız.zamanında semih,chedju,dany gibi adamlarıda göklere çıkartıyordunuz.Ne oldu sonra takımı bitirdikten sonra anladınız..Daha düne kadar Serdar bursadayken bu forumun çoğunluğu bu adamı yerin dibine batırıyordu.ne değişti hiçbirşey Serdar aynı Serdar taraftar aynı taraftar.Değişmeyen tek şey körü körüne savunmak.Bu yüzden bu taraftar varken Galatasaray’a gelmiş çapsız başkan ve yöneticilerin transferlerde fiyaskolara imza atmasına hiç şaşırmıyorum.Serdar’ın sonuda böyle olacak.fener maçında bu adamın yaptırdığı gereksiz penaltıyla yenilebilirdik.ama skor berabere ya sesiniz çıkmaz.

Şu yukarıda saydığın adamların hepsine ilk başta karşı çıkan adam olarak bu serdardanda bize hayır gelmez diyorum.

Evet haklısın zaten işimize yaracak stoperler bir tek Real ve cityde var.. nede olsa Serdar ramosun bir tık altı..

İşin en acı tarafı 8 milyonluk maicon dahada berbat...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takimda begendigin bir oyuncu var mi

Oldu anasını satıyım 1.91'lik adam hızlı olsun geriden yağ gibi oyun kursun. Bizde bu adamı 28 yaşında Türkiyeye getirelim. Tabi baya kolay o işler

Oldu anasını satıyım 1.91'lik adam hızlı olsun geriden yağ gibi oyun kursun. Bizde bu adamı 28 yaşında Türkiyeye getirelim. Tabi baya kolay o işler

Takımın 10 numarası yok orta sahası yok milletin derdi Maicon olmuş anasını satayım ...

Sanki Maicon 'un yavaş olduğunu daha yeni öğreniyorlar ...

Iyi hizli stoper istiyorsaniz Denayer oynasin, hani su kimsenin begenmedigi herkesin yetersiz buldugu Denayer.

Veya Semih'i geri getirelim o da hizli.

Fernando iyice toparlanınca maicon çok göze batmayacak çünkü bizim selç ve belhanda denen oyun kurma özürlüsü oyuncularımız topu bu adama verip oyunu buna kurduruyor. Ama Fernando kendisi hallediyor o işleri tek topta takımı atağa kaldırıyor direk. O yüzden gereksiz eleştirilmiş. Ayağı kötü filan değil 1.91 boyundaki adam tabi baskı yediğinde saçmalar. Saçmalamayanı zaten 20m€ 'dan başlıyor :D

Her maç 1-2 tane öyle kritik hata yapıyor ki bu arkadaş, bunları görmüyor musunuz anlamadım.

Maicon dediğimiz adamın oynayacağı budur, fazlası çıkmaz. Hava toplarında iyi bir stoper aradığımız için aldık.

Serbest vuruşları gerçekten iyi kullanıyor ama top akan oyunda buna gelince tedirgin oluyorum. Welbeck gibi bir adama karşı maç başı en az 2 penaltı yaptırır.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haklilik payi oldugunu düsünüyorum ama biraz da abarttiginizi düsünüyorum.

Genel olarak ben memnunum.

Iyi hizli stoper istiyorsaniz Denayer oynasin, hani su kimsenin begenmedigi herkesin yetersiz buldugu Denayer.

Veya Semih'i geri getirelim o da hizli.
Duran toptan gol yemeyi ihmal etmesekte Maicon'un çok katkısı var. Yıllardır stopere benziyor diyebileceğimiz bir adam oynamadı yerinde. Rakip forvetler en çok semih gibi leşlere karşı oynamak istediğini söylüyordu. maiconu alırken de defolarını biliyorduk. adam ağır ama hava toplarında etkili ve rakibi fizik gücüyle sindirebilir. çıkıp kafa golü de atıyor. artık hızı da yanına koyacağımız stoper getirecek mecburen. serdar aziz de beklediğimden iyi sakatlanmadığı sürece. rakipleri alakasız yerlerde düşürüp oskar ödülüne aday şekilde yüzünü falan tutmasın yeter. maicon mesela şu liverpooldaki lovren'e göre epey ucuz ve en az onun kadar iyi bence. tabi hızı olmadığı için bazen zorlanıyor ve pas kalitesi çok düşük ama onun görevleri farklı.

Duran toptan gol yemeyi ihmal etmesekte Maicon'un çok katkısı var. Yıllardır stopere benziyor diyebileceğimiz bir adam oynamadı yerinde. Rakip forvetler en çok semih gibi leşlere karşı oynamak istediğini söylüyordu. maiconu alırken de defolarını biliyorduk. adam ağır ama hava toplarında etkili ve rakibi fizik gücüyle sindirebilir. çıkıp kafa golü de atıyor. artık hızı da yanına koyacağımız stoper getirecek mecburen. serdar aziz de beklediğimden iyi sakatlanmadığı sürece. rakipleri alakasız yerlerde düşürüp oskar ödülüne aday şekilde yüzünü falan tutmasın yeter. maicon mesela şu liverpooldaki lovren'e göre epey ucuz ve en az onun kadar iyi bence. tabi hızı olmadığı için bazen zorlanıyor ve pas kalitesi çok düşük ama onun görevleri farklı.

Ya adam 1,91m boyunda öküz gibi genis birsey hizli olmasini beklemek zaten hayalcilik olur bence.

Mesela Maicon un hatalari ile Serdar'in hatalari arasinda biraz fark var, bunda fiziksel dezavantajlardan kaynaklaniyor hatalar genelde, Serdar da ise dengesizlik ve kontrolsüzlükten. Serdar topa dan dun daliyor rakibe dikkat etmeden. Maicon bu konuda cok daha önde, Serdar ise Maicon'a göre biraz daha hareketli ve esnek. Aslinda birbirlerini iyi tamamliyorlar ama ben Serdar'a güvenemiyorum. Her an ya bizi ya da kendini yakacakmis gibi korkuyorum.

Fener macinda da cok iyi oynuyordu ama tam en olmayacak yerde gereksizce sacmaladi dengesizligi yine devreye girdi ve rakibe topu hediye etti ayni Maicon'un ilk yarida topu hediye ettigi gibi.

her 1 . 90 boyunda olan adam hantal mi oluyormus vay be

hizli demiyorum hantal kalmasin sadece iyi yer tutsun yeterli. popescuda hizli degildi ama iyi yer tutardi.

soldadonun pozisyonunda yavas kalmadi hantalligindan topu kaptirdi
Maicon Galatasaray 'ın kalibresinin üstünde bir oyuncu bir pozisyonla oyuncu yerilmez müthiş kritik hamleleri oldu

Bu Alemin Tek Kralı

Oynanan ligden geldi bunu da unutmayın yanlış hatırlamıyorsam bize transfer olduğunda Brezilya'da 10 cu haftaya felan giriliyordu.Maicon da 7-8 hafta oynamıştı hatta kadroya alınmamış kadrodan çıkartılmış vs die yorumlar,haberler dönüyordu

Österşuns maçını çıkartırsak bizi yakacak pek bir hatası olmadı,Tudor zamanında son haftalarda biraz kasmadığı vakasının da doğru olduğunu düşünüyorum

Genele baktığımda ise başarılı bir transfer.Bu kadar başarılı olacağını beklemiyordum biraz hantal bir isim olması sebebiyle.Görüntü itibarinden uzak biraz duygusal bir tip Fatih hoca haricinde başka hocalarla arası kötü olabilir.Teklif varsa gitmesinden yanayım ama kalırsa da CL için yanına çok sağlam hızlı bir stoper şart.İki tane aynı tip stoperle bizi delik deşik ederler

Geri
Üst Alt