# Maicon Pereira Roque

öküz gibi yusufu izledi ikinci golde, onun icin diyorum defansa hic bir zaman isterse en krali dahi olsa agir stoper almiyacaksin, sonucta acik futbol oynuyoruz kapali degil

Yine efsane işler yapıyor. İzlerken UCL aklıma geliyor da, Allah yardımcımız olsun diyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hem öküz gibi ağır hem de kademe anlayışı sıfır, bir de top ayağındayken mal mal bekliyor rakip pozisyon alıyor ıq sumu düşüktür nedir

rezzzzalet, bir insanoğlu bu kadar yavaş olamaz

Trabzonda kalmalı. Karı kocayı ayırmamak gerekir.

Makaleme mi neyse iyi becerdi maiconu

kagni.webp

Ekli dosyalar

• kagni.webp
    kagni.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 59
Şunu 1-2 milyona satıp yerine Denayer'i almayan kafayı anlamak istiyorum, hem genç hem hızlı 2 seneye 10-15'a satardık, geçen sezon bir tane bile ikili mücadele kaybetmeyen adamı almadık ya, bu servet çetinin brezilya şubesine kaldık pes

tipe baksan sert dersin. hem yumuşak hem ağır topçu. sertlik yapıp alacağı toplara kız gibi giriyor

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ağır olması sorun değil üst seviye top oynayan çok stoper var bu hem ağır hem pozisyon almayı bilmiyor.

Bu adamın top ile sevdasini anlamak imkansiz

Moderatör tarafında düzenlendi:
defansında maicon pereira roque olan takıma acırım

İyi oynayan adamı apar topar yollamaya calıs bunu becereme sonra bu adamdan performans bekle :)

ASLAN PARCASİ

Hayatımda izlediğim en kötü stoper bu adam, 0 abartı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Agir, pozisyon almasini bilmiyor, laubali, mal mal bakip gol yediriyor. Kapanan takimlarda is yapar ama açik oyunda iyi degil

Geri
Üst Alt