# Maicon Pereira Roque

İlk maç için hayal kırıklığı. Umarım orta saha transferleri ve gelecek beklerle beraber oda ritmini çabucak bulur.

Tek endişem esnek değil ve tek hamleli bu sıkıntı olacak bizim için.

Çöp portonun 12 milyona sattoğı adamdan hayır beklenemezdi zaten.

Abi her stopere beli dönmüyor demek yetmiyor artık. Bu takımın sorunu orta saha. Boatengin beli dönüyormu? Kötü oyuncu o ayrı.

Boateng'in belinin dönmesine gerek yok ki ilk hamlede her topu alıyor zaten. Maicon bugün önündeki forvetten top alamadı.

Herkes kötü performansından bahsetmiş fakat asıl bir sıkıntı var. Maicon ilk yarımıydı Muslera'ya bi ters top atmak zorunda kaldı hemen adelesini tuttu. Bu daha sıkıntılı durum inş sakatlanmaz

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2. yarıdaki sakatlığının da etkisine, 2 golü de beyinsiz Carole'nin kanadından yememize ve takım olarak leş olmamıza bağlamak istiyorum.

Umarım öyle çıkar, yoksa fena kazık girdi demektir.

Son düzenleme:
Maci izlemedigim icin hakkinda yorum yapamayacagim ama anlasilan kendisini izledigim iki Bayern macindan rövans macinda 6-1 kaybettikleri mactaki gibi oynamis herhalde.

Orada Thiago denen bücürün kafa golü atmasina engel olamamisti 1,90'lik adam.

İlk maçtan bir futbolcu hakkında asıp kesmeyi pek sevmem fakat beklentimden çok daha fazla hantal bir görüntü çizdi.Resmen beli dönmüyor.1.90 olmasına rağmen kafa toplarındada etkili bulmadım.Umarım bu performansında sakatlıgının etkisi vardır.Yoksa geçen seneki savunmanın aynısını gördüm bu maçta.

Şu kadro da Ujfalusi oynasa yemeyeceği küfür kalmazdı sanırım. Adamın etrafında çok kaliteli eboue ve riera gibi 2 tane bek ile semih'i bile adam etmişti. Az sabır arkadaşlar az sabır 2 tane bek gelsin böyle hatalara devam etsin biz de eleştiririz de adamın sağında 3. lig topçusu linnes solunda amatör topçu carole varken adam kendini klonlayamadığına göre ne yapacak :asd22:

İlk macta chedjou ya anımsattı bakalım neler bekliyor bizi

Şu kadro da Ujfalusi oynasa yemeyeceği küfür kalmazdı sanırım. Adamın etrafında çok kaliteli eboue ve riera gibi 2 tane bek ile semih'i bile adam etmişti. Az sabır arkadaşlar az sabır 2 tane bek gelsin böyle hatalara devam etsin biz de eleştiririz de adamın sağında 3. lig topçusu linnes solunda amatör topçu carole varken adam kendini klonlayamadığına göre ne yapacak :asd22:
Bakma sen Ujfalusi mükemmeldi diyenlere son sene sövülmeye başlandıydı aynısı Elmander içinde geçerli. Ama o dönem bir oyuncudan max fayda sağlanıp yollanıyordu yani tam zamanında oyuncj gönderiliyord

Maicona gelirsek beğendim hatalar elbet olacaktır. Son pozisyonda bana göre gayet iyi kapattı adamı. Ahmet mi Tolga mıydı o pozisyonda adamı kaçıran. Zaten gol olunca küfür edip maçı kapattım.

Bakma sen Ujfalusi mükemmeldi diyenlere son sene sövülmeye başlandıydı aynısı Elmander içinde geçerli. Ama o dönem bir oyuncudan max fayda sağlanıp yollanıyordu yani tam zamanında oyuncj gönderiliyord

Maicona gelirsek beğendim hatalar elbet olacaktır. Son pozisyonda bana göre gayet iyi kapattı adamı. Ahmet mi Tolga mıydı o pozisyonda adamı kaçıran. Zaten gol olunca küfür edip maçı kapattım.

Takım da değişim yok ki yerden yere vurmaya da gerek yok geçen sene ki kadrodan 3 oyuncu gitti 2 oyuncu geldi eee değişim nerede tabi ki değişim yok. Transferler bitsin ondan sonra kötü oynarsa yerden yere vurmayı bırak kovalarız ama daha geçen senenin altındaki kadro da adama boş lafı yapılması da ayıp yeri gelecek belki öyle bir oynayacak ki herkesi hayran bırakacak. Şu erkenden konuşma sevdasından vazgeçmemiz gerekiyor :oley:

Bu adam bu kadar daha fazlasını beklemeyelim çünkü Brezilya'da lig başlamıştı adam hazır geldi. Birde Servet Çetin yorumları okuyorum arkadaşlar lütfen yapmayın Servet bu çalımları Shevshenko'dan yiyordu.

Servet denilip duruluyor ama Servet bir tane hava topu bırakmazdı rakibe. Bu 10 cm zıplayamıyor havaya Tam bir ağır vasıta. Manevra kabiliyeti sıfır.

Sağında adam yok solunda adam yok önünde adam yok ne suç bulayimki.

Geri
Üst Alt