Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.591
- 55.792
- 4.478
Sağında adam yok solunda adam yok önünde adam yok ne suç bulayimki.
Kusura bakmazsin insallah ama Ahmet bundan cok daha iyidi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle soyleyim haklısın ama bu daha çok on tarafta iş yapan yetenek gerektiren teknik gerektiren futbolcular içindir ister istemez takıma göre sırıtır.zamanında da bir grup selçuk'u melo bozuyor diyordu. iyi olan adam her türlü kendini gösterir. bugünkü kadroda iyi olan sadece 2 oyuncu var. muslera ve gomis. onlar haricinde de iyi bir takımda işleyen sistemin dişlisi olabilecek seviyede birkaç oyuncu var. maicon da belki bunlardan biridir ama şuan için pek umut vermiyor açıkçası
Ahmet kotu diyemem ama savunma zaten göbekte basliyor adam kovalamak yok mücadele yok ya net kere net bu takıma ortasahaya 2 tane ıyi göbek gelmeden ben kimseyi vallahi eleştirmem ya.Kusura bakmazsin insallah ama Ahmet bundan cok daha iyidi
Nasıl beli dönmüyor yav takla atıyordu hani bu eleman
Iyi bir defans kurgusunda is yapar ama iki bek rezil orta saha defans nedir bilmez senin aldigin adamda böyle elinde patlar
Ben 3 yıldır diyorum. Senin takım savunman, orta sahanın yumuşaklığı böyle olduğu sürece istersen Sergio Ramos'u getir değişen bir şey olmazdı.
Böyle bir maçta ne Ahmet Çalık'a ne de Maicon'a suç bulurum ben.
Beğenmediğimiz Semih Kaya Ujfalusi var diye iyi değildi yani, Semih her zamanki Semih. O zaman takım savunması iyiydi ve savunmada açık fazla vermiyorduk.Rakip alanda top oynuyorduk.Baskı kurduğumuz dakikalarda rakip yerden hızlı değil havadan uzun toplarla çıkıyordu ve Semih de başarılıymış gibi görünüyordu. Yani başarının anahtarı çok üst düzey bir stoper almaktan geçmiyor. Başarının anahtarı takım olmaktan geçer.
Her oyuncu çalım yer, buna çok fazla takılmamak lazım.
Yasin her pozisyonda kendine oynayıp saçma sapan şutlar çekti.Linnes'in bindirmelerinin hiç bir anlamı yok.Yani Mariano da gelse orada Yasin oynadıktan sonra değişen bir şey olmayacak.Takım oyununa yatkın oyuncu gelmedikten sonra isterse Dani Alves gelsin Yasin bu kafa yapısıyla onu da bitirir.
Neyse sonuç olarak, takım olarak kompakt hareket edemezsek bu şekilde daha çok mağlubiyet yaşarız.
Ben 3 yıldır diyorum. Senin takım savunman, orta sahanın yumuşaklığı böyle olduğu sürece istersen Sergio Ramos'u getir değişen bir şey olmazdı.
Böyle bir maçta ne Ahmet Çalık'a ne de Maicon'a suç bulurum ben.
Beğenmediğimiz Semih Kaya Ujfalusi var diye iyi değildi yani, Semih her zamanki Semih. O zaman takım savunması iyiydi ve savunmada açık fazla vermiyorduk.Rakip alanda top oynuyorduk.Baskı kurduğumuz dakikalarda rakip yerden hızlı değil havadan uzun toplarla çıkıyordu ve Semih de başarılıymış gibi görünüyordu. Yani başarının anahtarı çok üst düzey bir stoper almaktan geçmiyor. Başarının anahtarı takım olmaktan geçer.
Her oyuncu çalım yer, buna çok fazla takılmamak lazım.
Yasin her pozisyonda kendine oynayıp saçma sapan şutlar çekti.Linnes'in bindirmelerinin hiç bir anlamı yok.Yani Mariano da gelse orada Yasin oynadıktan sonra değişen bir şey olmayacak.Takım oyununa yatkın oyuncu gelmedikten sonra isterse Dani Alves gelsin Yasin bu kafa yapısıyla onu da bitirir.
Neyse sonuç olarak, takım olarak kompakt hareket edemezsek bu şekilde daha çok mağlubiyet yaşarız.