# Maicon Pereira Roque

tek maçla bir oyuncu hakkında hüküm vermek yanlış. Ancak şu kesin; Avrupa'ya gidip ardından tekrar Brezilya-Arjantin'e dönen bir oyuncunun tekrar Avrupa'ya dönmesi her zaman risklidir.

Maicon belki ilerleyen haftalar müthiş oynayacak ama daha garanti bir isim ile anlaşılmalıydı.

dün 2.yarı sakat sakat oynamış.adalesi çekmiş..bilin istedim.

300620171233443498788.jpg

1.91 boyu size iri bir savunma oyuncusu olduğu izlenimini verebilir ama detaylara inince gerçekten hayal kırıklığına uğradım.

Varan 1 - Soldaki resimde çene sakalına dikkatli bakarsanız, seyrekliği liseli gibi...
Varan 2- Saçlarındaki dökülmeleri söylememe gerek bile yok sanırım
Varan 3 - Kaşlarındaki kıl seyrekliği gözüme ilk çarpan özelliği
Varan 4 - Gögüsünde ve kollarında hiç tüy kıl yok.
Varan 5 - Memesi çok pembe buda olgunlaşmadığını gösteriri.
Varan 6 - Adamın bıyıklarıda çok ince tüysüz

Gördüğünüz gibi ürkütücü korkutucu bir yapısı yok adamın.. Ayrıca kollarını dövme yapması tüylerini kamufle etmiş.

Bu adamın kendine iyi bakmadığını düşünüyorum, İri gözülmesi fast food canavarı olduğunu gösteriyor çünkü yağlı bir yapısı var..

edit: Varan 6 eklenmiştir.

bu ne?

Büyük hayal kırıklığı oldu,ben bu kadar hantal birini beklemıyordum.

serdar oynar yakinda yerine
Bidon of zaga

1.91 boyu size iri bir savunma oyuncusu olduğu izlenimini verebilir ama detaylara inince gerçekten hayal kırıklığına uğradım.

Varan 1 - Soldaki resimde çene sakalına dikkatli bakarsanız, seyrekliği liseli gibi...

Gördüğünüz gibi ürkütücü korkutucu bir yapısı yok adamın.. Ayrıca kollarını dövme yapması tüylerini kamufle etmiş.

Bu adamın kendine iyi bakmadığını düşünüyorum, İri gözülmesi fast food canavarı olduğunu gösteriyor çünkü yağlı bir yapısı var..

Analiz gibi analiz...

Kafalar pırıl pırıl... Trollse komik, troll değilse daha da komik

İyi geçirmişler valla vah ki ne vah. Dün 1.golde yıkılışını mı anlatayım yoksa 2.golde bir sağa bir sola hantal kalıp madara oluşunu mu.

Yandık ki ne yandık. Umarım yanılırım.

Aşırı hantal.Kesinlikle bu paralara daha iyi adam alınabilirdi. Birde sanki bulunmaz hint kumaşıymış gibi 4 senelik anlaşma yapıldı. Bu adam bu yaşta bu kadar hantalsa ilerleyen yaşlarda ne olur bilemiyorum.
Çok iyi takım kurulur taşlar yerli yerine oturursa zamanla daha iyi olabilir fakat kesinlikle özellikle maliyet, sözleşme anlamında tam bir fiyasko.

Şurası kesin bu adamlar cebe para indiriyor.Bu sözleşmeleri başka türlü kimse bana açıklayamaz.

bu adam hazir geldi yalniz ligler oynanirken
sorun da tam burada basliyor ona ragmen cok hantal gözüktü
antrenmanla düzelecek gibi degil

mesela melonun ilk macini hatirlayin ya da urfalinin
ben defansin allahini yaparim diye bagiriyordu adamlar
bu arkadas fit olmasina ragmen hazir olmayan adamlarin yaninda siritti
cok sövdügümüz ahmet bile daha az hata ile oynadi

Tek maçta önce vezir ediyoruz, sonra rezil. Anlık öfkeyle yazıyoruz ama sonra bazen pişman oluyoruz. :)
Biraz bekleyin derim. Rüzgarın savurduğu ağaç gibi bi sola bi sağa gitmeyin. Birkaç maç daha oynasın, ona göre sağlıklı bir yorum yapalım. Bu maç oyuncu performansı için pek ölçü olamaz. 2. yarıda adalesinde sakatlığı da vardı zaten.

Son düzenleme:
1 maçla hüküm vermek yanlış

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Hantal olmasini falan gectim rakibe müdahale edemiyor,Mac boyunca rakip forveti rahatsiz ettigini görmedim

Eleştirmek için erken gibi görünse de belinin kalın olduğu da bi gerçek

Erkenden bir adamı eleştirmek çok yanlış ama Maicon hazır haliyle böyle oynuyorsa s*çtık

Gene yazmadan edemedim. Dün Selçuk ve Tolga'nın kurmadığı oyunu kurmaya çalıştı adam. Adamların almadığı sorumluluğu aldı. Dün herkes kaçarken Maicon oyun kurmaya çalışıyordu.
Maicon iyi işleyen bir takımda çok faydalı olur. Haricinde Ramos'u da getirsen bize bu orta sahayla, bu kanatlarla, bu beklerle; kısaca bu leş kadroyla ve üstüne tuz biber olacak bu teknik direktörle, onun olmayan oyun anlayışıyla sırıtırdı.

Uçuk bir örnek olacak biliyorum ama Juve'nin stoper 3'lüsü çok mu hızlı ki dünyanın en iyi stoper tandemi olarak kabul ediliyor. Bu adamlar hızlı oldukları için değil; çok doğru pozisyon aldıkları için, birbirlerinin eksiğini kapattıkları için, çok uyumlu olduklari için bu kadar iyiler. En basit Chiellini.

Bu kargaların stoperleri: Rodholfo, Marcelo, Tosic. Hangisi bunların Maıcon'dan iyi? Hangisi hızlı ve çevik ki. Defans takım işidir, uyumluluk işidir. Faturayı bir kişiye çıkarmak kolay ve yanlış olanı.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt