- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen Mert uydurmasyon yapiyor ve bu tek degil. Ndiayenin reportajlarinda da yapmisti gecen haftalarda. Cok ayip, cok amatorceYa ben mi yanlis izledim yoksa mac sonu röpörtajinda Maicon Bülent Korkmaz'in B'sini bile anmadi bizim Mert nasil tercüme etti bunu.
Yani Bülent kaptan hakkinda soru da gelmedi, Maicon Bülent'in B'sini bile anmadi birseyler anlatirken. Mert kafadan salladi mi bunlari?
Aynen Mert uydurmasyon yapiyor ve bu tek degil. Ndiayenin reportajlarinda da yapmisti gecen haftalarda. Cok ayip, cok amatorce
Evet maalesef benim de cogu kez dikkatimi cekti. Ingilizce tercüme yapti mi anliyordum neyi tercüme edip etmedigini, araya ya birseyler katiyor yani salliyor ya da birseyleri eksik anlatiyor.
Portekizce olunca tabi anlamiyoruz ama Maicon Bülent'in B'sini bile kullanmadi orada, yine salladi Mert anlasilan.
Röportajı izlemedim ama belki kötü bir telaffuzla Korkmaz falan demiştir Maicon. Mert'in bazı ingilizce röportajlarda eklemeler yaptığını fark etmiştim ama bu kadarını da yapmaz diye düşünüyorum..