# Maicon Pereira Roque

Bir Ramos değil :/

Hayranım bu adama, yeri gelir hata da yapar. Aslanlar gibi savaşıyor general

1f4cc.png
İsabetli Pas: 90
1f4cc.png
Kazanılan İkili Mücadele: 7
1f4cc.png
Pas Arası: 1
1f4cc.png
Top Çalma: 1
1f4cc.png
İsabetli Orta: 1
1f4cc.png
İsabetli Uzun Top: 15
1f4cc.png
İsabetli Şut: 2
1f4cc.png
Direkten Dönen Top: 1

15 tane isabetli uzun top atmış.selcugun 5 maçta yapamayacagını yapmıs adam.daha ne yapsın

Hırslı ve lider bir adam neden bu kadar eleştirilmiş anlamadım bundan birkaç seviye yukarıda adamlara Avrupa da ne bonservisler ödendi bakmak gerek....

Agir diyorsunuz elestiriyorsunuz gercekten bazen anlamiyorum nasil bir beklentiye giriyorsunuz. STOPER bu adam.

Denayer hizli ama herkes sövüyor. Eh Maicon güven veriyor ama yok agir deniyor. Ne bekliyorsunuz yahu adam 1,91m boyunda bir STOPER yani sonucta.

Biraz tutarli olun yahu.

şampiyon olursak seneye CL de iş yapar mı sence?

Maicon' da kabahat bulamıyorum oyun kurma konusunda. Başka kimse buna soyunmayınca mecbur kalıyor ve elinden geleni yapmaya çalışıyor. Özgüveni iyi ama top rakipteyken de takımdayken de ağır bir adam sonuçta. Selçuk ve Belhanda' nın yetersizliklerini ve inisiyatif almaktan kaçınmalarını bu adama yüklemek çok saçma; Donk bile daha çok yardımcı oluyor...

Tek ümidim Fernando' nun sağlam bir dönüş yapmasında; derbide direkt 8 numara gibi denenmesini isterim (Donk 6). Artık takımdan kesilen Selçuk mu olur, Belhanda mı?, çok da farketmeyecektir!...

Maiconu beğenmeyeni allah taş eder yav takımdaki en iyi adamlardan biri

3 haftadır kaçırıyor derbide yazacak

Şöyle hatalar yapmayın bilader!! Insana kriz gecirteceksiniz.

portonun bunu niye uefa maclarinda oynatmadigini simdi daha iyi anladim
ne boktan bir stoperdir la bu
cempins lig maclarinda maymun ederler bunu

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Ikıncı yarıda mala bağlamaz umarım. Topu ceza sahamızda Soldadoya hediye etti, allah'tan gol yemedik

vardar miydi ostersunds muydu kimdi la elendigimiz takim
ta o macta sinyali vermisti

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Bu nasıl bir hantallıktır?Şampiyonlar liginde bizi rezil eder.

Geri
Üst Alt