# Maicon Pereira Roque

Inter’den gelen transfer teklifi doğruysa gönderirdim ben olsam. Skorer bir stoper olması dışında bir numarası yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu herife cildirdim ben. Tamam frikik diregee carpti iyi vurdu vs. ama bilerek mi yapiyor bilmiyorum, 2 kere macta israrla resmen sol beke cekildi, oglum ben bile gecerim su adami, sol bek sag bek senden bek olmaz oglum sen ortada olacaksin kafan iyi senin baska bisey istemiyoruz zaten. Alper o kafa golu atsaydi senden sorardim gorev bolgesine donmedin orda!

dünyanin en kötü stoperi olabilir

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Allahtan valbuena ilk 11 baslamadi yoksa daha önce basaksehir macinda Elia karsisinda oldugu gibi yine zor duruma düserdi

şu an Serdardan sonra takimin en iyi stoperi ama ağır

ağır olması CL'de sorun yaratabilir

Abartıldığı kadar kötü değildi. Çoğu pozisyonda Serdar'a göre iyiydi hatta. Serdar aşırı dengesiz giriyor toplara, Maicon daha zeki bir stoper.

Hantal gözükmesinin nedeni beklerin açıkları kapatmak için kanatlara açılması, yerinde sabit oynasa sıkıntı yok. Tek hatası Soldado'nun pozisyonu.

Hava toplarını hepsini topladı. 1 2 yerde saçmaladı ama genel itibariyle iyiydi.

GSCimbom Mobile App

eğer şampiyon olup CL ye gidersek serdar-maicon ikilisiyle bizi duman ederler.iyi bir teklif gelirse yollanabilir.

Önünde selçuk gibi bomboş fizik olarak berbat fernando ile oynuyor buna rağmen heryere basıyor serdarla

Bu Alemin Tek Kralı

bugün ilk defa skörtüle imrendim

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

ceza sahasına atılan topta 1 kere ceza sahasında yoktu ondada alper kafayı vurdu

beğenmeyebilirsiniz ama hava toplarını temizliyor

İki stoperimiz de uyumsuz.Birbirlerini tamamlamıyorlar.Bize bir üst seviye stoper kesinlikle şart.Sonra yanında Serdar ya da Maicon oynayabilir farketmez.

Gectigimiz yilllardaki stoperlere bakin sonra maiconu elestirin bence. Maiconun yanina biraz hizli ve mudahaleleri iyi yabanci bulup orta sahaya transfer yaparsak siritmaz

bugün tetenekliği tuttu ama yine kötü değil be abi,Maicon gibi bir stoper bizim kalibremize göre oldukça iyi.

Yıllardır Semih'i Ahmet'i Denayeri izleyen adamlar Maicona kötü diyor

Xd

Geri
Üst Alt