# Maicon Pereira Roque

Defansif futbol oynayan takımlarda o kadar sırıtmaz ama ofansif futbol oynayan takımlarda parçalanabilir

ŞLde faciaya uğratabilir

Defolari, pozisyon bilgisi vs bunlarin Maicon'un bu kotu performansinda basrol olduguna inanmiyorum. Apacik belli ki adam iplemiyor maclari. Sorunu ne bilmiyorum ama Tudor doneminden de vukuatli bir isim. Ya sorunu cozulsun ya da zarar etmeden elden cikarsinlar. Aksi taktirde, olan bize olacak. Cok buyuk bi yatirim yapmisiz ustune.

5a19ab6261361f03f49931fe.jpg

yenge kalsın sen git :)

Her zaman dediğim gibi Serdar sağ stoper olarak kalmalı. Hem yerli hem daha genç hem de ilk defa bu kadar istikrarlı bir sezon geçiriyor. Seneye ŞL gruplarında oynamayı kesinlikle hakediyor. Ama iyi bir sol stoper şart bu takıma ve Serdar hariç bütün stoper bölgesinin değişmesi gerekiyor sezon sonunda. Maicon-Ahmet Çalık-Koray Günter-Hakan Balta-Denayer hepsi gitmeli. Ama önce bir elimizdekilerin maksimumundan yararlanıp şampiyon olalım da bu yaz geçen yıl başladığımız kadro temizliğinin 2. bölümünü yapalım. Özellikle yerlilerde Galatasaray gibi bir takımın bu kadar çöp ve karaktersiz oyuncuyu barındırması kabul edilemez.

Maicon adamdir , guclu karakter . Fakat iste madalyonun diger yuzu . Boyle adamlar benzer bir td ile ya harika anlasirlar ya da tam ters duserler

Gencler macinin maicona yikilmasi cok adaletsizdi . Orada pas hatasi yapmis olabilir ama o inisiyatifi almak zorunda birakilmasina bakmak lazim onca bunu yapmasi gereken adam varken

Fernando nun yerde surunmesi , marianonun indirmemesi . Topluca bakilinca tek kizagi yiyen maicon oldu

Gerci orada mariano ya indir gerekiyorsa atil dedik ama atilsa basaksehire o golu olmayacakti

Futbol boyle bir oyun , kalkip maicona bu fatura kesilmez , o zaman serdara sacma penaltisi icin kasimpasa macinin hesabini keselim , denayere de gecilip indirdigi sivasli oyuncu icin ..

Ahmet calik ostersund ... balta ile koray defansi ile cikalim maclara her hata yapani cezalandiracaksak

Elden çıkarmak lazımda çok maliyetli stopere dünyanın parasını gömdüler elimizde kaldı resmen

Mağlubiyetlerin tek sorumlusu tabi ki olamaz. Ama savunmayı önde kurduğumuz maçlarda ciddi bir defosu var. Yanında onun yavaşlığını kapatacak bir oyuncu olmazsa Akhisar maçındaki sahnelere çok şahit oluruz. Önemli meziyetleri olan bir oyuncu esasında ama kabul edelim Fatih Terim'in tuttuğu bir oyuncu profili değil.

Bu adam Ahmet ile oynadiginda batiriyor, pozisyon bilgisi olmayan stoperi agir stoper ile yan yana oynatirsan suc oynatandadir

Ancak geride oynayan takımlarda iş yapar. Tudorun defansif oyun planı yüzünden eksikleri bu kadar göz batmıyordu, bir aralar iyiydi bile

Ofansif takımlarda ağırlığı yüzünden çok göze battığı zamanlar fazlasıyla olabiliyor. Bunu dengeleyecek üst düzey savunma özellikleri de yok.

Sanki hoca almış bu 2 defolu stoperi yedek stoperlerin oynaması gereken maçtı oynattı sıçıp batırdılar adam ne yapsın

Ahmet yerine Hakan Balta'yi oynatabilirdi, 2 agir stoper yan yana olmaz, birsey yaparken mantikli dusunmek lazim. Bunlar Barzagli ve Chiellini degil, Ahmet'in pozisyon bilgisi yok + ikiside de traktor.

Ahmet yerine Hakan Balta'yi oynatabilirdi, 2 agir stoper yan yana olmaz, birsey yaparken mantikli dusunmek lazim. Bunlar Barzagli ve Chiellini degil, Ahmet'in pozisyon bilgisi yok + ikiside de traktor.

Hakan balta olabilirdi son durumu nasıldı bilmiyorum ama illa sövecek birini arıyorsan bunları alana söv pozisyon bilgisi olmayan , kamyon 2 stopere dünya para ödüyoruz.

Bu sezon transfer edilen futbolculardan, maliyetlerini de hesaba katarak Belhanda ve Maicon için endişelerimi belirtmiştim; keşke yanılmış olsaydım (Feghouli de beklentimin çok gerisinde kaldı, ayrı konu).

Tamam, bir oyuncunun oynadığı mevkiye göre her meziyeti üst düzey olmayabilir (Öylesi bizim lige zor düşer zaten) de 'Hantal' hali vasatın da çok altında maalesef. Hele seneye katılacağımızı umduğum UCL de paspas ederler bunu...

Maicon adamdır ihtiyacımız var sırt dönmek yakışmaz

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Bu sene bizi kaç maçta yaktığı ortada saymış arkadaşlar tek tek . Zaten Fatih Terim 'in oyun anlayışı ile uzaktan yakından alakası olmayan birisi

Ama bir konuda katılıyorum yazılanlara kadromuz baya kötü o yüzden sene sonuna kadar Belhanda 'dan Maicon 'a kadar kimseye sırt çevirmememiz lazım. Sene sonunda şampiyon oluruz Fatih Terim der ben bu isimlerle devam etmek istemiyorum diye o zaman yollarımızı ayırmamız gereken adamlar işte ...

Geri
Üst Alt