# Maicon Pereira Roque

Fatih hoca bizde de uzun süre stoper demeye zorlanacağımız Semih ve Dany ile oynadı. Adam ağır stoperleri sevmiyor, Denayer hocanın 1.adamı olacak bu net bişey. Yanına da Serdar- Maicon ikilisinden şu an Serdar ağır basıyor.

Kötü stoper olduğunu düşünmüyorum Porto'da yıllar oynamış lig şampiyonlukları, kupaları, UEFA kupası ve CL çeyrek finali görmüş bir oyuncu sonuçta boş oyuncu değil kaptanlık da yapıyordu.

Adam bize gelmeden önce yazın ligleri devam ediyordu ve dolu maça çıkmıştı dinlenemeden maçlara çıkmaya devam etti sadece lig arasındaki 2 haftalık ara dinlenmesi için yetmeyecektir seneye çok daha iyi seviyeye gelecek o yorgunluğu attığı zaman da bambaşka bir maicon görürüz.

Şu an yüzünden de belli ki ciddi mental yorgunluk var neredeyse 1 senedir sürekli maça çıkmış olacak biraz dinlenmesi onun açısından iyi olacaktır

Maiconun performansı falan bir kenara da baya karaktersiz bir topçu elden çıkarsak iyi olur hemen Gs'mizde yer yok böyle topçulara.

Sezona o kadar iyi baslamisti ki oysa...
Şu dönemde oyundan düşmesi kadar normal bir durum yok 5 şubat 2017'de sezonu açtı bize geldiğinde daha brezilya ligi oynanıyordu tatil veya dinlenme yapabilecek bir durum yoktu son dönemde yüz ifadesine bakarsak ciddi anlamda mental olarak tükenmiş durumda 14 ayda hiç tatil ve dinlenme yapamadı başka bir futbolcunun bu kadar dayanabileceğini düşünmüyorum

Şu dönemde oyundan düşmesi kadar normal bir durum yok 5 şubat 2017'de sezonu açtı bize geldiğinde daha brezilya ligi oynanıyordu tatil veya dinlenme yapabilecek bir durum yoktu son dönemde yüz ifadesine bakarsak ciddi anlamda mental olarak tükenmiş durumda 14 ayda hiç tatil ve dinlenme yapamadı başka bir futbolcunun bu kadar dayanabileceğini düşünmüyorum

Orasina eyvallah performans dusmesine laf edilmez de kapris yapiyor olmasi, tavirlari vs. hic iyi degil

tatil yapmadi diye gençler ve akhisar maçlarinda yaptigi akilsizca seyleri görmezden gelemeyiz

bunu tolga veya serdar aziz yapsaydi haftalarca elestirirdiniz

Maiconu bir sayfa once savundum . Fakat bu dinlenme mevzusu sebep olamaz dusmesine

Ronaldoyu ele alalim . Ispanya ligi bitecek kral kupasi , CL bitecek dunya kupasi ..

Ve dunya kupasi bitecek tekrar ayni dongu .

Maicon agır bir stoper. Beli donmuyor. Hızlı forvetler karsısında ve kontratak yediğimizde bire birde çok zor durumlara dusuyor.. Alıcısı varsa satılmalı.

Bu adamla ilgili tek umudum sezona erken başladığından ötürü mental olarak yorgun olmuş olması olabilir

Onun haricin de nereden tutarsan tut elinde kalıyor

Hadi Tudor'u sevmiyordun sallamadın 1-2 maç Fatih hoca peki ?

Lanse edildiği kadar kötü değil. Skrtel de benzer paralara mal oldu 10 kat dah fazla böyle hata yaptı.

Mental sıkıntıları var ama o kesin.

tatil yapmadi diye gençler ve akhisar maçlarinda yaptigi akilsizca seyleri görmezden gelemeyiz

bunu tolga veya serdar aziz yapsaydi haftalarca elestirirdiniz
Tatil yapmadığı için zaten bu durumda sonuçta 14 aydır sürekli maç yapan birinin mental açıdan tamamen tükendiğini düşünüyorum maçlarda 60 dk'lara kadar fena değilken bu dakikalardan sonra doğru hamle, düşünme ve pas verme gibi işlemleri yapabilecek durumdan çıkıyor. Zaten oyundayken de yüz ifadesine bakarsanız zorlaya zorlaya gitmeye çalıştığını görüsünüz bu adam CL'de bir çok takıma karşı hem kapalı hem açık savunma anlayışıyla başarılı oldu yeteneksiz diyemeyiz yeteneksiz olsa o ligde 2-3 maç yaptıktan sonra bir daha forma giyemezdi bu adam bir de porto da kaptanlık yaptı. Biraz dinlenmesi iyi olacaktır Denayer'ın gibi bir alternatif olması da takıma da iyi yönden yansıyor

Şampiyon olursak son dakika da karabük'e attığı gol ile anacağım kendisini.

Maiconu bir sayfa once savundum . Fakat bu dinlenme mevzusu sebep olamaz dusmesine

Ronaldoyu ele alalim . Ispanya ligi bitecek kral kupasi , CL bitecek dunya kupasi ..

Ve dunya kupasi bitecek tekrar ayni dongu .

14 ay aralıksız maç yapmış bir futbolcudan bahsediyoruz Ronaldo ve Messi gibi bu tarz adamlarla kıyaslamak doğru olmaz bu adamlar yıllardan beri senede 70 maç yapıyorlar fakat 9-10 aylık süreçte gerçekleştiriyorlar zaten büyük futbolcu olmalarında bu dayanıklılık noktalarının da önemi var yoksa o seviye de Real ve Barcelona'da oynamazlardı. Ama futbolda bir diğer gerçekte stoperler diğer mevkilere göre daha çabuk yıpranıyorlar hücum oyuncuları gol kaçırabiliyor fakat stoperler adam kaçırdığı zaman telafisi olmuyor ondan dolayı sürekli oyun içinde olup fiziksel mücadeleye maruz kalıyorlar.

Takım sezonu erken açtığı zaman ne konuşulur nisan gibi tempo olarak düşeceği bir çok takımda bu düşüş gerçekleşir burada 9-10 aylık süreçten bahsetmiyoruz tam tamına 14 aylık süreçten bahsediyorum eğer bizim takım haziran gibi değil de şubat gibi sezonu açsaydı şu an sahada koşacak 1 tane adam bulamazdık

Geri
Üst Alt