Malatyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Mohamed 90 dk çıkarabilecek durumda olmayabilir hadi neyse de emre akbaba ne ya emre kılınç olaydı iyiydi

Feghouli allah rızası için bak sana ihtiyacımız var lütfen bu maç oynamak iste ya lütfen

Hocam bir kerede düşündüğümüz hayal ettiğimiz kadroyu çıkart ya, Kanatlarda iki tane hantal oyuncu var tamam Kerem tecrübesiz ama bari orta sahaya hızlı adam koy Emre Akbaba yerine. Mostafa Mohamed nasıl şu maçta düşünülmez tamam sakatlığı var ama bu maçta her türlü fedakarlığı yapacaktır baştan koy golleri sıralasın geçsin. Emre Kılınç ve Mohamed'i kesinlikle 11'de görmek istiyordum bu ikilinin olmaması hatalı tercih Kerem için bişey demiyorum ama o bile olabilirdi.

1 yıl boyunca salladınız abiler, bari son maç susun..

salladınız salladınız alın bakın bugün şampiyon olabiliriz.

ne değişik adamlar var ya

Evet şampiyon olabilmek için kalecisi olmayan, kadro kalitesi ve genişliği bizden fersah fersah kötü olan beşiktaş'ın ya kaybetmesini ya da1-0 falan kazanmasını bekleyeceğiz.

Neyse fazla konuşmayacağım. Umarım şampiyon oluruz ama olursak da olmazsak da hoca mucize yaratmadı, hatta bu kadroyu kötü bile idare etti.

Arkadas elestirilerinizi mactan sonraya saklayin emre akbaba arda denen adamlar fanatik Galatasarayli adamlar terinin son damlalarina kadar savasirlar bu maclarda bu lazim besiktas maci onceside herkes kadroya sovuyordu noldu ? destek olun mac bitince kendi aranizda soversiniz

Biat etmemiz için bilerek inadına yapıyor, başka açıklaması yok

Ya artık olan oldu maç bitene kadar destek kadro bu bağırsak ta çağırsak ta değişen birşey olmayacak umarım farklı yeneriz, Muhammed dışında beni şaşırtan 11 değil, muhtemelen Muhammedin dizi iyi değil

Evet şampiyon olabilmek için kalecisi olmayan, kadro kalitesi ve genişliği bizden fersah fersah kötü olan beşiktaş'ın ya kaybetmesini ya da1-0 falan kazanmasını bekleyeceğiz.

Neyse fazla konuşmayacağım. Umarım şampiyon oluruz ama olursak da olmazsak da hoca mucize yaratmadı, hatta bu kadroyu kötü bile idare etti.

Şampiyon olursak bizim başarımız değil Beşiktaş’ın mallığı olacak bu yoruma katılıyorum.

11 kişi olacak sahada.

Farklı galibiyet almaları gerektiginin bilincinde olduklarini dusunuyorum.

Tek istedigim, vasat akbaba ilk yari yine muthis sacmaliklar yapmasi halinde gecikmeden degistirilmesi.

Hakkımızda hayırlısı

Yazıklar olsun sana hoca. Gol ihtiyacımız olan maçta gol özürlü Halil nedir ? Akbaba ve Arda beraber olmamalı idi. Kılınç formda iken. Yazıklar olsun.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kadro rakibi nasıl boğacak.yanlış kadro Malatyayı yenemeyiz.

Geri
Üst Alt