Malatyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Normalde bende hocama sitem ederim boyle bir kadro sonrasi. Lakin suan şampiyonluk macina çıkıyoruz ve suan tek gerçek içimdeki renk aşkı. Kim bu formayı bugun giyindiyse bende baş tacıdır. O kupa buraya gelecek!

Belliki Muhammed daha sakat. Ikinci yarı maçın gidisine gore hoca sahaya surecek belli.

En iyi kadroyu çıkarmadı ama en iyi durumda olanları çıkardı olarak görüyorum. Yapacak bir şey yok. Tam destek zamanı.

Denizli maci kadrosunu bozmamis hoca ama yanlis yapmis bence. Denizliyi bile acamadik bu kadroyla Malatya cok daha diri takim. Bosa gecen bir 45 dakika sampiyonluga mâl olabilir.

Akbaba, arda, babel ilk 11 de !! Bravo Fatih Terim.

Bu kağnı spor malatyaya 1 gol atamaz. Mustafa, kerem nasil yedek olur ya!! Emekli oyuncularla sampiyonluk macina cikartmani unutmiycam.

Malatya zaten alan daraltan takim, kicini kaldiramayan oyuncularla ne yapacaksin acaba? Hadi babeli kullanmani anlayabilirim ama arda ve akbaba ile ne yapican acaba?

Yazik valla yazik hoca ya birak bu isi bu aksam !!

Bu kadro ligi 3. tamamlar hoca!!

Mac sonu Akbabanin yeni sözlesmesini kapa bildirsinler bari.

Malatya 5li defans yeter srtik

Akbaba, arda, babel ilk 11 de !! Bravo Fatih Terim.

Bu kağnı spor malatyaya 1 gol atamaz. Mustafa, kerem nasil yedek olur ya!! Emekli oyuncularla sampiyonluk macina cikartmani unutmiycam.

Malatya zaten alan daraltan takim, kicini kaldiramayan oyuncularla ne yapacaksin acaba? Hadi babeli kullanmani anlayabilirim ama arda ve akbaba ile ne yapican acaba?

Yazik valla yazik hoca ya birak bu isi bu aksam !!
Adam kalmadi. Kerem neden Ok bende anlamadim

YA NE AKBABASİ KILINÇ KİME KÜFÜR ETTİ DE KESİK YİYOR
Neyse bugün birlik olma günü, Mustafa'nın ağrıları vardır vs yoksa mutlaka 11 çıkardı.Allah yardımcımız olsun karnıma ağrılar girdi stresten 😂

Henry nin yokluğu kötü oldu, sağlam olsa en azından yedeklere alırdı Hoca, kısa sürede sakatlık yaşayıp oyuncu değişikliği hakkının boşa gitmesinden iyidir, diye teselli buluyorum...

Akbaba bence de hele Arda ile birlikte kesinlikle ilk 11 olmamalıydı. Arda nın durumu farklı, liderlik edecek oyuncu çok önemli böyle maçlarda...

Son maç değil de sıradan bir maç olsa Halil/Mustafa tercihini anlar ve hatta katılırdım da. Mustafa gol vuruşu dışında, diğer oyunculara servis yapma gibi özellikleri bakımından biraz 'ham' geliyor bana; Halil' i ise çok beğeniyorum, yaşından beklenmeyecek bir olgunluğa sahip, ancak keşke çok daha önceden hazır edilebilseydi...

Neyse, hayırlısını umacağız artık, bakmışız eğrisi doğrusuna denk gelir, Akbaba maçın adamı oluverir...

Malatyanın kapanacağını düşünürsek bol bol şut çekmemiz lazım uzaktan.Babel-Emre gibi oyuncular kritik konumda.Halilin stoperler arasında kalmaması çok önemli.Emre-Kerem-Mohamed-Feghouli-Oğulcan muhtemelen daha sonradan oyuna gireceklerdir skor için.Onyekurunun kadroda olmaması çok kötü oldu.Yorulan takımlara karşı her oyuna sonradan girdiği maçta gol ya da asist yaptı.Umarım istediğimiz gibi gider her şey de şampiyonluğu kazanırız.

Bence ardanın 11 olması dogru sonuçta tecrübe olmadı ikinci yarının başında çıkar ama emre akbaba ısrarı neden var hocanın hala anlamıyorum umarım uzaktan gol felan atarda bana kapagı atar

Bu yolun sonu şampiyonluk olsun :sarıkalp::kırmızıkalp:

Geri
Üst Alt