Malatyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Cidden sinirlendim şu 11’e yahu. Ulan şu kadroyla kazansan ne olacak, bu sezon bitmiş zaten. Önümüzdeki senenin de içine ediyorsun. Senin olmayan aklına ben. Senden idareci falan olmaz, 2. adamlıktan devam.

Birde bunun gibi bir adama opsiyonlu iki buçuk milyon para vermişler.
Hain bunlar hain.

Kalkmış çapsız yeni adaylarda tüm bunların üzerine sırf oy toplamak için burak elmas güzellemesi yapıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiç bir amacın olmayan maçta 1 ay sonra çoğu kadroda bile olmayacak oyuncuları oynat Morutan,Boey,Barış Alper,Hamza gibi adamlara şans verme. Şu çaycının umarım son maçı olur

baris sagda babel forvete daha iyi. orta saha bir genç yok mu paf da🙄

Bu Torrent çok gaddar adammış onu söyleyebilirim.

Belmasın son isteğini bile yerine getirmemiş.

Anlamsız berbat bir 11. Torrent'te kafada bitirmiş kovsunlar diye bekliyor sanırım. Halil- Pulgar- Babel bunlar seneye sende olmayacak adamlar zaten seneye sende olacak genç oyuncuları kazanmamız lazım Barış- Morutan- Baran Aksaka gibi isimlerin oynamasını beklerdim ki bu 11 ile maçı bile kazanamayız Pulgar-Taylan-Berkan orta sahası ile nasıl pozisyona gireceğiz çok merak ediyorum.

Ligde alinacak 18 puan var ne alaka ya 5 puan almanla 15 puan alman arasinda zerre fark yok.

Ki çerçöple oyna demiyor kimse zaten gençleri oynat, 1 tanesi parlasa zaten yine sen kazanacaksin pulgar babelle butun maclari kazansan ne olacak.

Neden ispanya 2.liginde bile takım çalıştırmadığının cevaplarını veriyor torrent

Taylan-Pulgar-Berkan gibi defansif bir orta saha ile ciktigini mi elestirsem, Baris Alper ve Morutan’i kadroya almadigi icin mi elestirsem, 1 ay sonra takimdan gidecek olan Babel, Pulgar ve Halil’i ilk 11’de oynatiyor diye mi elestirsem ya da alt yapidan bir tane oyuncu bile kadroya almadigini mi elestirsem bilemedim.

gençler falan oynar hedefsiz maç zaten ulan haftalar sonra bir maç izleyeyim dedim maç kadrosuna bak yedeklerde bile genç yok. Hevesimin içine ettin abv Tor

imPARAtorrentin babel aşkı 17 lik genç muazzam pas futbolu oynatıyor guardiolanın baş çırağı :)

batmani izlesem daha iyi olacak gibi

maç var diye yarına ertelemiştim

ulan tonnert

1 tane bile muhabir sormayacaktır bu durumu. İşleri futbol değil çünkü magazin.

Geri
Üst Alt