GSCimbom
Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi
Mert Aslan

Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi Sayfa 13

Mert Aslan ·

Cevap
1,9K
Okunma
63,4K
Sayfa
13/96
dede 70 inden sonra ilgi görünce şımardı, tff başkan adayı olacak kadar sapıttı adam şuan 5 yaşındaki çocuk şımarıklığı içinde. şike medyası 2-3 defa övünce kendini birden otorite falan sanmaya başladı.

Başımıza ne geldiyse bu 4.Yıldız kutlamaları yüzünden geldi.. 3 kupalı takım diye diye, Takımın içine ettiler..

Mali Genel Kurulda bile 4.Yıldızı kutluyor herifler... ben utandım yeminle..

önümüzdeki sene sonraki senede vs de yalan oldu. gelebilecek akılcı taze bi yönetim için önümüzdeki cezalı yıl büyük fırsattı ama kimse kılını bile kıpırdatmıyor. yazık olacak senelere

d69d519af32ed262bf5b7d69f62754cc.png

GSTV'de yönetici konuşuyor da bundan sonraki bölüm biraz daha hararetli olabilir umarım GS'ye yakışır çizgi bozulmaz falan bir şeyler dedi.

İbra yönünden bir soru işareti olduğu belli.

Bakalım ne olacak.

Ulan batırıyoruz adamlar hala pilav derdinde.Bence sonumuz belli.Ya iflas yahut devlet eliyle satış.Ki satılmalı da bu liselilerin elinde oyuncak olacağına amacı hayali olan birisi kulübü büyütür diye düşünüyorum.Bu arada hala yıllardır konuşulan Floryadan taşınma, Stadın çatı sorunu yine konuşulmadan geçilecek gibi.

Ben yazin demistim en az 2-3 senemiz kaybolacak bu gidisle diye.

Oraya dogru ilerliyoruz emin adimlar ile. Bu men cezasi bizim adimiza bir nevi firsat olacakti tabi bunu kullanmasini bilen adamlar ile, ama gidisat o yöne dogru degil.

Hele hele Dursun'un kaldigi her saniye zarar bu kulüp icin.

GSTV'deki kongre harici ilk haber "Maestrodan müthiş performans: Selçuk'un golleri ve asistleri."

:red:

Geri
Üst Alt