GSCimbom
Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi
Mert Aslan

Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi Sayfa 46

Mert Aslan ·

Cevap
1,9K
Okunma
63,4K
Sayfa
46/96
İyi güzel Ahmet bey de seçim propangasını yapmanın yeri değil. Hadi daha Aysal konuşacak.

Bugün burada sallayan adamlar yönetime geldiklerinde aynı şeyleri yapıyorlar. Dışarıdan gerçekleri görmek kolay bugün ben çıksam konuşsam müthiş konuşuyor vs dersiniz yine.

Zamanında Arda Üçer, Mehmet Karlı vs ne konuşmalar yaptılar yönetime geldiler sonra ne oldu?

Hayri Kozak denilen adam herkese salladı Adnan Öztürk dışında kimin yönetimine girdi?

Mali durum kötüyken bu adamların hiç biri sorumluluk almadılar, Dursun vasıfsız bir adam başkanlığı hakeden hiç bir tarafı da yok ancak o adam ne olursa olsun sorumluluk aldı.

Zaten iki konuşmayı bilen kaliteli bir rakip çıksa o seçilirdi.

Kısacası ileride yine bu tarz kongreler olacak ve aynı tepkileri vereceğiz. Söylediklerinin arkasında duran Aysal oldu bu zamana kadar sadece ama o da sonunu getiremedi ve aldığı yere döndürecek bir noktada bıraktı bu kulübü.

Bu kulübün düzelmesi için Aysalın ilk dönemindeki gibi bir yönetim şart kaliteli ve çok sesli bir yönetim olacak ve en az 10 sene takımı yönetecek. İstikrarsızlık başarısızlıkların temelini oluşturuyor sürekli yükseğe çıkıyoruz ama çok sert düşüyoruz.

Ahmet ozdogan çok iyi başkan olurmuş yazık üzüldüm gercekteb

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

heh cıktı bu yıl neden konusmadı demiştim.

azsonra beyaz futbolu anlatcak bakın

Suçlu taraftar mi dedi moruk?

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Geri
Üst Alt