GSCimbom
Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi
Mert Aslan

Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi Sayfa 2

Mert Aslan ·

Cevap
1,9K
Okunma
63,4K
Sayfa
2/96
Saat 10:00'da muhtemelen uyuyor olacağım. Umarım istenmeyen olaylar çıkar ve Ünal Aysal resmen başkan adaylığını açıklar.

Bir haftadır bunu bekliyordum ama sabah 10'daymış

Burada sabah 3 olacak ve Muhtemelen uyuyor olacağım...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaray Divan Kurulu Üyeleri (Temsili)
carnivorous-dinosaurs.jpg

Sat 9 gibi kalkarım. Önce güzel bir kahvaltı. Sonra yeniden demlerim çayımı. 09.45 gibi GSC'yi açarım. 09.55'de ince belli bardağı sehpaya koyar, çayıda getirir nihalenin üstüne yerleştiririm. Taze kabuklu fındık da bir tabakda durur. 09.58 gibi GSTV açılır ve eğlence başlar.

Not: Çok bişey beklemiyorum.

dursun ibra oldugu an galatasaray tarhinin en büyük vurgununu yapacak hirsizlik bakimindan, bu kisiyi ibra edenlerde galatasarayin kara tarhine girecekler

adnan polat gibi bir adam ibra edilmeyip dursun gibisi ibra edilirse önümüzdeki yıllarda gitti demektir

karamsar olmak istemem ama ben umutsuzum agır toplardan muhalefet anlamında hiç ses çıkmadı bence cılız birkaç eleştiri dışında ibra edecekler dolmuşçuyu

bu herif 2 yıl daha kalırsa düşünemiyorum bile ne hallerde oluruz

polat zamanında insanlar ibra olmamalarını veya iş oraya gitmeden istifa etmelerini bi şekilde kelle alınmasını bekliyordu.
baktığımızda d*rsuna karşı ne bi mualefet var ne bir eleştiri var hiç bişey yok. yarının kelle alınmadan geçmesi hiçte süpriz olmaz.
bukadar pişkin yüzsüz bi oluşumla daha önce hiç karşılaşmamıştık. yalan söylüyorlar, kendilerinin dedikleri gibi galatasray fakirleştikçe çevrelerindekiler zenginleşiyor ve ne yazıkki gerçekten beceriksizler. sanırım riva, ada, florya birilerini multi milyarder yapmadan galatasaray başkanlık koltuğu itibar kazanma yolu ve maşalıktan öteye gidemeyecek.

edit. mualefet olarak en çok hayal kırıklığına uğratan emekli kurmay alb. hayri kozak oldu. adam gros gros olayına bile ziyanı yok olur böyle şeyler kulüplerde dedi ve hala da ağzını açıp iki kelime etmiyor. adnan öztürk desen ortalıkta dolanmıyor önceki dönemler kılıç ve kalkan ile dolanıyordu. turgay kıranmıdır nedir o bile arzı endam etmedi kameralaar önünde.

şıkıntı büyük.

Son düzenleme:
Sanırım arkadaşların dediği gibi ibra olup başkanlığa yani sıçmaya devam. Cidden hiç doğru düzgün eleştiren bile olmadı camiadan...

Yazıklar olsun!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu Dursun Ünal aysal döneminde de paradan sorumlu degilmiydi. Niye onlari ayri kendi döneminin ayri tutulmasini istiyor. Orada da sen sivamişsin Dursun beyefendi.

Geri
Üst Alt