GSCimbom
Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi
Mert Aslan

Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi Sayfa 41

Mert Aslan ·

Cevap
1,9K
Okunma
63,4K
Sayfa
41/96
ulan ne konusuyor be evden çıkıp isviçreye uefayı basmaya gidicem 5 dk surerse bu konusma.

neyse ünal başganın cıkmasını beklıyorum berbere gıtcem sonra

Yahu Can sen adamın kiracısı olarak adama evini satmaya çalışıyorsun yapma gözünü seveyim. O parada yetim fukara hakkı var. Abartmayalım.

O mantıkla bütün kulüpler kiracı renktaş.

GS-FB-BJK'ye araziden çık diyebilirler mi kulüpler istemese?

BJK'yi gördük, o kadar önemli bir bölgeye bile stadı yaptılar.

Bizimki tamamen GS yönetiminin hatası.

Bu kadar değerli bir yeri bıraktık, dağın başındaki stadda oynuyoruz, halen bir yığın yükümlülük var.

Olacak iş değil.

Yahu Can sen adamın kiracısı olarak adama evini satmaya çalışıyorsun yapma gözünü seveyim. O parada yetim fukara hakkı var. Abartmayalım.
uzun yıllar o stadın kullanım hakkı bizdeydi hükümet o araziden faydalanamazdı biz çıkmadıkça. dolaylı yoldan olsa da o parayı bizim sayemizde kazandı hükümet bu projeden en karlı çıkan hükümettir.

uzun yıllar o stadın kullanım hakkı bizdeydi hükümet o paradan faydalanamazdı biz çıkmadıkça. dolaylı yoldan olsa da o parayı bizim sayemizde kazandı hükümet bu projeden en karlı çıkan hükümettir.

Biz de ordan çıkmasak o mali tabloyla 50 sene stad yapamazdık.

Bizim devletle ilgili sıkıntımız çatıdan kaynaklı daha çok. Orada da Polat ve sonrada Aysal'ın yaptığı sözleşme var.

Duygun dede den sonra konusanlar baya güzel seyler söylediler

hepsi tepkili, umarim secim karari cikar ama sanmiyorum yine

Biz de ordan çıkmasak o mali tabloyla 50 sene stad yapamazdık.

Bizim devletle ilgili sıkıntımız çatıdan kaynaklı daha çok. Orada da Polat ve sonrada Aysal'ın yaptığı sözleşme var.
şuanki stadda biz kiracıyız oysa projenin ilk halinde devlete sunduğumuz haliyle o stad bize ait olacaktı. polat almamız gereken stadda bizi kiracı yaptı bi de üstüne üstlük bize zorla çatı yaptırıyorlar bi de üstüne devlete milyarlarca lira para kazandırdık. şimdi bu tabloda hakkı yenen kandırılan kim sence ?

Geri
Üst Alt