GSCimbom
Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi
Mert Aslan

Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi Sayfa 59

Mert Aslan ·

Cevap
1,9K
Okunma
63,4K
Sayfa
59/96
arkadaşlar bu arkadaşı eklemek istiyorum ama bende böyle çıkıyor
sizde nasıl acaba ?
ah90vc

Screenshot by Lightshot

Dursuncu üyeler geçmiş araştırılsın diyor, Aysalcı üyeler biz bu döneme bakarız diye bu dönemi eleştiriyor..

Terimci yok yani orda :D yav bırakın bu işleri herkes birilerinin adamıdır bu işler böyle olur

-Tapatalk-

Yürümesin abi. Yok öyle dünya. Ülkeden top yekün soğudum zaten. Siyaset de birinin adamı, futbolda birinin adamı, iş yerinde birinin adamı.

Bu düzen değişmedikçe hiç bir şey düzelmeyecek. Sürekli nefret ekiyoruz. Dedikoducu karılar gibi kuyumuzu kazıyoruz ama icraat 0. Menfaat zincilerini kırmadıkça ahlaki çöküntüyü yok edemezsin.

Yasin Çakmak :Şikeyi hasır altı eden bir TFF Başkanını seçimde destekleyen Galatasaray Yönetimi'ni ibra etmemek benim için yeterli bir sebep

Yürümesin abi. Yok öyle dünya. Ülkeden top yekün soğudum zaten. Siyaset de birinin adamı, futbolda birinin adamı, iş yerinde birinin adamı.

Bu düzen değişmedikçe hiç bir şey düzelmeyecek. Sürekli nefret ekiyoruz. Dedikoducu karılar gibi kuyumuzu kazıyoruz ama icraat 0. Menfaat zincilerini kırmadıkça ahlaki çöküntüyü yok edemezsin.

Biliyorum ama bu değişmez.

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt