GSCimbom
Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi
Mert Aslan

Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi Sayfa 71

Mert Aslan ·

Cevap
1,9K
Okunma
63,4K
Sayfa
71/96
Bu geri kafalı liseciler olduğu sürece Aysal gibi vizyon sahibi insanlar bu kulübe başkan olamaz. Keza hadi oldu diyelim başarı gelince hemen adamı kötü duruma getirip meyvesini kendi adamları yemesi için istifa ettirir.

Bu adamın kurduğu kadro ile siz o 6 ayda o başarıyı sağladınız. Ama çıkıpta biri bu kadroyu kuran Aysal'a teşekkür bile etmedi. Ama Aysal çok güzel koydu lafı dede ve dursun başta olmak üzere onların destekçilerine.

"spk sermaye artırımımızı engellemeseydi oradan elde edeceğimiz gelir sayesinde uefa'dan ceza almaktan kurtulacaktık" dedi resmen aysal ama burda kimse değinmemiş

Görevi bırakmasının Galatasaray'a profesyonel bakışıyla falan bir alakası yoktu.

Var hem de çok net var.

Başarılı olamayacağını ve yolun sonuna geldiğini anladı divanı bahane ederek ayrıldı. O şartlarda gemiyi yürütemeyeceği ve karizmasının çizileceği çok bariz belliydi.

O da kendini Galatasaray'dan üstün gördüğü için, kariyerini ve geçmişinin meze yapılacağını bildiği için bıraktı.

Buraya geliyorsan rezil olmayı da göze alacaksın, ama olmamak için elinden gelenin de fazlasını da yapacaksın. O başarıyı söküp alacaksın. Planın, programın olacak, müsrif olmayacaksın ama bilinçli de olacaksın.

Aysal

Zeki
Başarı Vizyonu olan ve onu elde etmesini bilen biri

Ama bunun yanında

Çok sıkı bir kapitalist
Kendini proje olarak gören ve pazarlayan

bir insan da.

Bu onu nazarımda iyi bir insan olmaktan çıkarıyor. Benim düsturumda önce iyi insan olman lazım. Ben Aysal'ın suratına bakınca bunu göremiyorum. İisteyen ön yargı da diyebilir ama fikrim budur.

ünal aysalın varisi bu genç adam be helal olsun
g8WgD5.gif

Ünal Aysal: Kulübe 58 Milyon Euro gelir elde sağlayacak, Store devrini iptal etmişler. FFP cezası bu yüzden geldi.

Ünal Aysal: Özbek'e "Neden iptal ettiniz diye sorduğumda; UEFA öyle yapmamızı istedi." dedi.

Ünal Aysal: UEFA'ya sordum; "Biz öyle birşey söylemedik." dediler.

Bu dursun burada GÜNÜN EN ÖNEMLİ OLAYI

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Var hem de çok net var.

Başarılı olamayacağını ve yolun sonuna geldiğini anladı divanı bahane ederek ayrıldı. O şartlarda gemiyi yürütemeyeceği ve karizmasının çizileceği çok bariz belliydi.

O da kendini Galatasaray'dan üstün gördüğü için, kariyerini ve geçmişinin meze yapılacağını bildiği için bıraktı.

Buraya geliyorsan rezil olmayı da göze alacaksın, ama olmamak için elinden gelenin de fazlasını da yapacaksın. O başarıyı söküp alacaksın. Planın, programın olacak, müsrif olmayacaksın ama bilinçli de olacaksın.

Aysal

Zeki
Başarı Vizyonu olan ve onu elde etmesini bilen biri

Ama bunun yanında

Çok sıkı bir kapitalist
Kendini proje olarak gören ve pazarlayan

bir insan da.

Bu onu nazarımda iyi bir insan olmaktan çıkarıyor. Benim düsturumda önce iyi insan olman lazım. Ben Aysal'ın suratına bakınca bunu göremiyorum. İisteyen ön yargı da diyebilir ama fikrim budur.

Terim'i kovmasaydı bunları düşünmezdiniz geçiniz

-Tapatalk-

"spk sermaye artırımımızı engellemeseydi oradan elde edeceğimiz gelir sayesinde uefa'dan ceza almaktan kurtulacaktık" dedi resmen aysal ama burda kimse değinmemiş

Serefsiz SPK baskani SPK dan ayrildiktan sonra Fener'e üye oldu.

Ve bunu hic bir Allahin kulu sorgulamiyor. Adamin resmen önünü kesmek icin her boku yediler. Isin en acisi bunlarin arasinda Galatasarayin icinde bulunan yavsaklar da var.

Konuşanların nerdeyse tamamı harika konuşuyor. Böyle insanların o geri kafalı insanların arasında olması heyecanlandırıyor beni. Umarım yakın zamanda bu konuşanlar yönetim içersinde yer alırlar.

Geri
Üst Alt