Ünal Aysal: Kulübe 58 Milyon Euro gelir elde sağlayacak, Store devrini iptal etmişler. FFP cezası bu yüzden geldi.
Ünal Aysal: Özbek'e "Neden iptal ettiniz diye sorduğumda; UEFA öyle yapmamızı istedi." dedi.
Ünal Aysal: UEFA'ya sordum; "Biz öyle birşey söylemedik." dediler.
Bu dursun burada GÜNÜN EN ÖNEMLİ OLAYI
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
ünal aysal: Kulübe 58 milyon euro gelir elde sağlayacak, store devrini iptal etmişler. Ffp cezası bu yüzden geldi.
ünal aysal: özbek'e "neden iptal ettiniz diye sorduğumda; uefa öyle yapmamızı istedi." dedi.
ünal aysal: Uefa'ya sordum; "biz öyle birşey söylemedik." dediler.
Bu dursun burada günün en önemli olayi
gesendet von iphone mit tapatalk
O lafı öyle bir koydu ki içimin yağları eridi vallahiBu geri kafalı liseciler olduğu sürece Aysal gibi vizyon sahibi insanlar bu kulübe başkan olamaz. Keza hadi oldu diyelim başarı gelince hemen adamı kötü duruma getirip meyvesini kendi adamları yemesi için istifa ettirir.
Bu adamın kurduğu kadro ile siz o 6 ayda o başarıyı sağladınız. Ama çıkıpta biri bu kadroyu kuran Aysal'a teşekkür bile etmedi. Ama Aysal çok güzel koydu lafı dede ve dursun başta olmak üzere onların destekçilerine.
Bu dursunlar duygunlar falan hikaye adamlar bunlar hatta ben Galatasaray hainleri ve fosilleşmiş dinozorları olarak görüyorum. Bizim bu rezil zihniyetten kurtulmamız lazım.Akıllılar ve gereki kafalılar'da diyebiliriz.Galatasaray artık gençler ve yaşlılar olarak bölünmüştür.
Artık gecikmeden gereği yapılmalı.
Var hem de çok net var.
Başarılı olamayacağını ve yolun sonuna geldiğini anladı divanı bahane ederek ayrıldı. O şartlarda gemiyi yürütemeyeceği ve karizmasının çizileceği çok bariz belliydi.
O da kendini Galatasaray'dan üstün gördüğü için, kariyerini ve geçmişinin meze yapılacağını bildiği için bıraktı.
Buraya geliyorsan rezil olmayı da göze alacaksın, ama olmamak için elinden gelenin de fazlasını da yapacaksın. O başarıyı söküp alacaksın. Planın, programın olacak, müsrif olmayacaksın ama bilinçli de olacaksın.
Aysal
Zeki
Başarı Vizyonu olan ve onu elde etmesini bilen biri
Ama bunun yanında
Çok sıkı bir kapitalist
Kendini proje olarak gören ve pazarlayan
bir insan da.
Bu onu nazarımda iyi bir insan olmaktan çıkarıyor. Benim düsturumda önce iyi insan olman lazım. Ben Aysal'ın suratına bakınca bunu göremiyorum. İisteyen ön yargı da diyebilir ama fikrim budur.
herşey gayrimenkullerin peşkeş çekilmesi için bariz belli