GSCimbom
Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi
Mert Aslan

Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi Sayfa 73

Mert Aslan ·

Cevap
1,9K
Okunma
63,4K
Sayfa
73/96
En azindan genclerde isik var.

Bu gerikafali liseli zihnyietini yikmayi basarilar insallah. DEVRIM LAZIM DEVRIM.

Öfff bunlar da sürekli stad mevzusunu konuşuyorlar. Tamam lan yaptınız stad eyvallah da, yeter be kardeşim. Tamam sakin olun artık.

O lafı öyle bir koydu ki içimin yağları eridi vallahi :D Bu dursunlar duygunlar falan hikaye adamlar bunlar hatta ben Galatasaray hainleri ve fosilleşmiş dinozorları olarak görüyorum. Bizim bu rezil zihniyetten kurtulmamız lazım.

Aynen öyle ağabey bu zihniyetten kurtulmamız lazım. Başından beri takip edebildin mi bilmiyorum ama konuşanların nerdeyse tamamı(bir çoğu da gençti) harika konuşmalar yaptı. Bu insanların olduğunu bilmek umut verici. Artık ya bazı üyeler tasfiye olacak yada bu güzel zihniyetli genç beyinler ve yeni üyeler ile Galatasaray yeniden şekillenmelidir.

Dursun 2-3 saat konuştu daha doğrusu kem küm etti ama toplasan 3 tane mantıklı kelime kuramadı. Ama herkes şak şak alkışladı. Onların hepsine yazıklar olsun.

Ama Aysal'ı destekleyen çoğunluk yok. Adamın kurduğu kadroyu hala kullanıyorsunuz ve alınan başarıyı da utanmadan üstleniyorlar.

Aysal'in arkasından söylenen her konuyu açıkladı dürüstlükle ama adamı Galatasaray'ı batırdı kaçtı diye lanse ediyorlar. Halbuki Dursun'un her açıklaması yalan dolan ve gün geçmden ortaya çıkıyor.

Ben bu adamın Galatasaray'ın başında olmasından utanıyorum. Böyle yalancı adamların burda işi olamaz.

Vizyonsuz herif.

Geri
Üst Alt