GSCimbom
Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi
Mert Aslan

Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi Sayfa 74

Mert Aslan ·

Cevap
1,9K
Okunma
63,4K
Sayfa
74/96
Ünal Aysal'ın "UEFA'ya sordum öyle bir tavsiye vermemiş" dediği konu kesinlikle araştırılmalı. Hep söylüyorum bu kamyonculuk yapamayacak dursun denen adam neden bu kulübün başına başkan yapılmıştır? Bu adam net haindir kimse kusura bakmasın. Yalancı ve sahtekar bir adam bu derhal indirilmeli. Eğer indirilmezse gayrimenkullerimiz 3-5 kuruşa bazı siyasi güçlere peşkeş çekilebilir. Ondan sonra kimse ah vah etmesin.

Son düzenleme:
Böyle bir genel kurula sahip 1 tane kulüp yok ülkede.
Herşeyin dobraca söylendiği ,lidere biat edilmeyen tek kulüp biziz .
Sadece genel kurul için bile GALATASARAY li olduğumuza şükür etmeli ve gurur duymalıyız

Tek sorunumuz dedeler onlarada sıra gelecek.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şaka gibi ya 2011'den önceki dönemi bilmesek adamların yönetimini müthiş zannedeceğiz :red:

Mali yönden ibra edilmeli ama idari ibra asla olmamalı.İnan Kıraç kongrede yok çok karışık bir durum.Ya da idari ibra edilecekse seçim kararı aldırılmalı ama Dursun seçime gitmez yüzsüz biridir.

İlk konuşanlardan Kel bir abimiz vardı galatasaray polarıyla çıkmıştı. Muaazzam konuştu ve çok kültürlü birisi. Adını hatırlamıyorum.

Ama sonra çıkan gençlerde iyiydi onları da mod filan yaparsın artık :)
Kim olduğunu bul sen fotosu falan varsa bakayım dışarıdaydım belki konuda vardır.Davet ederiz tabi gelmek isterse

evet ünal aysal kötü yönetti 3 yılda 2kere gruptan çıktık çeyrek final oynadık tekinde

fenerbahçenin stadında kupa kaldırdık baskette euroleaguede oynadık kadınlar baskette avrupada fenere koyduk yarı bütçe ile

Geri
Üst Alt