GSCimbom
Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi
Mert Aslan

Mali Genel Kurul Başlığı | Yarsuvat & Özbek İbra Edildi Sayfa 75

Mert Aslan ·

Cevap
1,9K
Okunma
63,4K
Sayfa
75/96
Kaç milyarlık araziyi veren bunlar değil

Stad için yükümlülük üstüne yükümlülük üstlenen bunlar değil

Kulübün bilmem kaç yıllık gelirini temlikleyen bunlar değil

O yüzde rahatça 2011 sonrası dönemi eleştirebiliyor, helal olsun

Benfica örneği tam fail.

1.Adamların geliri euro senin tl.
2.Stat açmışsın yol yok ulaşım yok, taraftarı çekecek ne bir avm ne bir sosyalleşme ortamı yok.
3. Olarak adamların gelişmiş bir scout ağı, eğitim sistemi ve altyapısı var bizim.

Unal Aysala iki sorum: yonetimi neden degistirdin 2. sezonun sonunda ve neden genel bir yorgunluk diyerek yalan soyledin????

O da lisecilerin lafına inanarak saçma sapan bir yönetim oluşturmuş ve ihanetin bir parçası olmuştur. İsterse dünyanın en vizyon sahibi olan insanı olsun Fatih Terim olayı ve yönetim değişikliğiyle kendisinde içinde olduğu lisecilerin komplosuna alet olmuştur. Net bir şekilde olay budur ve aklı selim genç Galatasaray lı dediğimiz tayfada ayrım göstermeksizin bunu dile getirdiler kurulda. Öyle isim şakşakçığı yapmak kolay. Aysal şu yönetimin hesabını ya da hangi baskıyla değiştirdiğini vermeli önce:
ÜNAL AYSAL'IN YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ: Özkan Olcay, Ümit Özdemir, Candan Erçetin, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Atagündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Adnan Nas, Mete İkiz, Mehmet Cibara

Gözüken şu genç Gsk üyelerinin hepsi gelmiş fakat dinazorlar kılını kıpırdatmamış , işte durum ortada

Terim'i kovmasaydı bunları düşünmezdiniz geçiniz

-Tapatalk-

Senin sandığın kadar Terim'e bağlı biri değilim. Başarılı buluyorum, Galatasaray'lı görüyorum en azından sözde bir çok Galatasaray'lıdan daha çok. Niye savunuyorum bu kadar. Sebebi açık, karşımda ki nasıl davranırsa o şekilde davranıyorum artık.

Çoğu kişi sırf inanmadığı halde Aysal'ı sırf Terim'in başarılarını savunanları kudurtmak için savunmuyor mu? Farkında olunmayacak gibi değil çünkü? Ben de böyle bir durum yok, kimseyi kudurtmak gibi bir gayem yok.

Terim'in Galatasaray'ın menfaatine Aysal'dan daha fazla önemseyen biri olduğunu düşündüğüm için savunuyorum (Belki düşündüğüm gibi değildir, Terim de çıkarcıdır).

Sonuç: LİSELİLERİN PANZEHİRİ TERİM diyorum ben. Bir akıl gelecekse Terim hiç gelmesin ama o akıl yok camiada.

Göğüs sponsoru dumankay ayrı rezalet zaten , kaç aydır 500 bin tl mi ne ödeme almışız ortada sözleşme yok vay anam vay

Geri
Üst Alt