aysalin konusmasindan sonra kapatanlar layk
Senin sandığın kadar Terim'e bağlı biri değilim. Başarılı buluyorum, Galatasaray'lı görüyorum en azından sözde bir çok Galatasaray'lıdan daha çok. Niye savunuyorum bu kadar. Sebebi açık, karşımda ki nasıl davranırsa o şekilde davranıyorum artık.
Çoğu kişi sırf inanmadığı halde Aysal'ı sırf Terim'in başarılarını savunanları kudurtmak için savunmuyor mu? Farkında olunmayacak gibi değil çünkü? Ben de böyle bir durum yok, kimseyi kudurtmak gibi bir gayem yok.
Terim'in Galatasaray'ın menfaatine Aysal'dan daha fazla önemseyen biri olduğunu düşündüğüm için savunuyorum (Belki düşündüğüm gibi değildir, Terim de çıkarcıdır).
Sonuç: LİSELİLERİN PANZEHİRİ TERİM diyorum ben. Bir akıl gelecekse Terim hiç gelmesin ama o akıl yok camiada.
Liselilerin panzehiri nasıl olacak hacı?
Zira GS liselilerin en çok sevdiği isimlerin belki de başında hoca gelir.
Camiada sevmeyen çok az kişi bulursun, hatta bulamazsın gibi bir şey.

Konuşma hakkında ferargah edildi diye alkışlanan bir kurul. Bunlardan ne bekliyoruz ?
Bitsin de eve gidelim modunda hepsi.
Yanlış denize düşünce en çok sarıldıklarının başında gelir. Terim'i hiç bir zaman sevmediler. Tepki alınca totolarını kurtarma planı olarak gördüler.
Terim Galatasaray'lı olmasa zaafı olmasa bu herifler ile masaya bile oturmaz. Milli Takıma gidişi de aynı hikaye aslında.
Eğer öyle değilse zaten yanlış tanıyorum demektir kendisini.
ağır topoşlar ibra istediği sürece ibra olur. bu iyi konuşanların hiç biri top değil.konuşmacılara bakarsak idari konudan ibra olmaz dursuncum