Mali Genel Kurul'u İnceleyen Müfettişler Raporlarını Tamamladılar

İbrasızlıktan dolayı seçim kararı açıklansaydı 87.22'den açıklanması gerekiyormuş. Belki bu durumu ön gördüler ve seçim de aksama olmasın diye 2817'den yani yönetim kararıyla seçim kararı aldılar. Çünkü bu bahsedilen incelemeyi yapan kurumun Genel Kurulu iptal etme yetkisi yokmuş tavsiye verebilirmiş ve iptal edilmesi için mahkemeye gidilmesi gerekiyormuş.

Dünyanın en berbat tüzüğü. Adamlar iyi niyetten 28.1'den seçim kararı almış, bunu kullanmaya çalışan kendileri. Bir de affetmez falan demiş. 28.1'den daha önce seçim kararı alınmasına rağmen iptal edildiği oldu. 28.1'i uygulama nedenleri ibra edilmemeleri. Eğer doğru bir gerekçe ile genel kurul iptal olacaksa seçime gidilmesi gereksizdir.

Dünyanın en berbat tüzüğü. Adamlar iyi niyetten 28.1'den seçim kararı almış, bunu kullanmaya çalışan kendileri. Bir de affetmez falan demiş. 28.1'den daha önce seçim kararı alınmasına rağmen iptal edildiği oldu. 28.1'i uygulama nedenleri ibra edilmemeleri. Eğer doğru bir gerekçe ile genel kurul iptal olacaksa seçime gidilmesi gereksizdir.
Ben de seninle aynı fikirdeyim. Remzi Sanver açıklamasında Tüzük için en azından aciliyeti olan ve bir an önce değişmesi gereken Elektronik oylama, Aş- Dernek mali dönemlerin eşitlenmesi, idari ibrasızlığın kaldırılması, Mali Genel Kurul'un 2 güne çıkarılması il gün konuşmacılar 2. gün oylamalar gibi bunların eklenmesi için gerekli hazırlık yapılmış yeni gelen yönetime vereceğiz demişti. Yani Tüzük tadili için hazırlıklar tamam zaten yeni yönetim mecbur bütçe için kongreyi toplamak durumunda en yakın zamanda onunla birlikte bunu da listeye ekleseler de şu eski kalmış tüzüğü bir nebze modernleştirebilsek.

demokrasinin uygulanması adamları rahatsız etmiştir muhtemelen. malum, kontrollerinde olmayan herşeye tepki gösteriyorlar.

Değerli Galatasaray Camiası,

31 Mart 2022 tarihinde İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Kulübümüze iletilen yazıda 5253 sayılı Dernekler Kanunu’nun 19. maddesine göre derneğimizin denetime tabi tutulacağı tarafımıza bildirilmiştir.

İlgili denetim kapsamında, görevliler 1 Nisan 2022 tarihinden itibaren çeşitli bilgi ve belgeler isteyerek incelemelerini başlatmıştır. Kamuoyuna yansıyanın aksine, incelemenin detaylarına ve inceleme sonuç raporuna ilişkin Yönetim Kurulumuzun herhangi bir bilgisi bulunmamaktadır.

Galatasaray Spor Kulübü’nde geçtiğimiz hafta yayınlanan seçim takvimi, bütün bu incelemeden bağımsız olarak devam etmektedir. Bu süre zarfında, tarafımıza resmi kurumlarca herhangi bir bildirimin ulaşması durumunda, seçim sürecimizi yürüten Divan Başkanlığımızla ve camiamızla, ilgili açıklama paylaşılacaktır. Konuyla alakalı medyada yapılan haber ve yorumlara itibar etmemenizi rica ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Müfettişler mali genel kurulu iptal etti diyorlar eğer doğruysa bu işin arkasında başka birileri olabilir

Begüm Özkan: ”Galatasaray'da 30 Nisan tarihinde seçim olmayacak! İçeriden gelen bilgi bu yönde...” (Spor Gecesi)

Böyle bir yetkileri yokmuş hocam sadece mahkeme iptal edebilirmiş. Bir nevi tavsiye kararı verebilirlermiş müfettişler.
dogrudur detaylarını vs okumadım henuz ama bu müfettiş olayı bile pislik arkasında servet,yalı çocugu filan azılı gs düşmanları varsa şaşırmam ki bende olsam bu yönetimin gitmesini istemem elimdn geleni yaparım

burak elmas devam etmeli

Dava açıldı şeklinde başlığı değiştirebiliriz ya da yeni konu

Geri
Üst Alt