Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun sürmesi, bir günde yapılması vs. sanırım. Sinan Aslan bile nedenini bilmiyorum demiş.Niye iptal edilecek anlamadım mali ibra olmaması mı gerekiyordu?
Uzun sürmesi, bir günde yapılması vs. sanırım. Sinan Aslan bile nedenini bilmiyorum demiş.
Uzun sürmesi, bir günde yapılması vs. sanırım. Sinan Aslan bile nedenini bilmiyorum demiş.
Zaten açıklanan seçim kararında seçim yönetim kurulu kararınca alındı yani usulsüzlük olmuştur deseler bile seçim takviminin devam etme ihtimalide var.Ben Burak elmas lehini bir karar çıksa bile göreve devam edeceğini düşünmüyorum açıkçası kendisi seçim kararı alır bırakır yine.
Loading...
Renktaş bal gibi biliyoruz ibra olmadığı için seçime gittiğini. 28.1 maddesini yürürlülüğe sokması gerekiyordu, soktu. Şu tarz argümanlar Eşref ya da MÖztürk destekleyen üyelerin argümanları. Genel kurulun tekrar yapılması gerekir kararı çıkarsa seçim ertelenir. Tekrar ibra olmazsa yapılır.Seçim kararı 28.1'den açıklandı yani ibrasızlıktan değil de yönetim kararı ile seçim alındı o yüzden seçim iptali yada ertelemesi gibi bir konunun olacağını hiç düşünmüyorum.
Renktaş bal gibi biliyoruz ibra olmadığı için seçime gittiğini. 28.1 maddesini yürürlülüğe sokması gerekiyordu, soktu. Şu tarz argümanlar Eşref ya da MÖztürk destekleyen üyelerin argümanları. Genel kurulun tekrar yapılması gerekir kararı çıkarsa seçim ertelenir. Tekrar ibra olmazsa yapılır.