Malmö Maçı İlk 11'miz Belli Oldu

Begendim

Yunus veya mertens’i ikinci forvet olarak kullanmaliyiz batshuayi yalniz kalmamali forvet hattinda

metehanla jelert tarafından oyun kurmaya çalışırsak fena patlarız onun haricinde çıkacak en iyi kadro bence

Resim
Üçlü oynayacağımızı sanmam.

Metehanı takıntı yapmış.
Tek özelliği alt yapı çıkışlı olması olan yeteneksiz tecrübesiz vasat bir adamı hak etmediği halde 11 başlatmak akıl tutulması sayın Buruk.
Eyüp ve Sivas da yaptığı hatalara yeni halkalar ekleyeceği kesin inş bu sefer de şapkadan tavşan çıkar da puan kaybetmeden tamamlarız maçı.
Meteha

En azından Mertens dinlenmeliydi. 3 günde 1 maç oynamanın acısını bu süreçte 5 sakat vererek çıkardık. Hatta Apo’yu da sayarsak 6. Daha sakat vermemek gerekiyor.

Bu maça ideal 11 ile çıkmazdım ben götürüsü çok çok şubat ayında 2 maç fazla oynama olurdu. Ama olası sakatlık durumunda ligi tehlikeye atma durumu var, zor bir fikstüre girilirken. Hoca Avrupa’yı çok önemsiyor, ilk 8’i istiyor bu riski aldığına göre. Bize de saygı duymak düşer. Başarılar aslanların
İdeal 11le cikmama gibi bir sansimiz yok ki adam kalmadi

Yalin dilek ada yuzgecle falan oynamayacagimiza gore

Beklenen kadromuzla sahadayız. Takım 3412 veya 3421 oynamaya alıştı ve hücum gücümüz fazlasıyla yükseldi. Mertens ve Batshuayi ikilisine Yunus da eşlik edince bambaşka bir performans istiyorum ve bekliyorum. Çok net bir galibiyet ile zirveye ilerleyeceğiz. Haydi Aslanlarım 🫡

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4-2-3-1 oynat kanatlardan birine sara ver geç

Hala da geç değil.

Berkan-Abdülkerim-Metehan -Jelert
Davinson- Torreira
Sara——-Mertens——Yunus
————-Bats

Geride karşıla pasını da yap

nelsson ; son oynadigimiz -az alkmaar solo ilk 45 dklik performansi- hoca unutmamis . kanimca, nelsson saha nin en kotu performans veren 2 oyuncusundan biri idi bu 45lik surec ozelinde . yerine metehan girmisti iyi de oynamisti.en azindan 2.yari daha yerinde mudehaleler yaptik vs vb.

simdilik halen emekliyor .
iyi performans sayisini arttirmali istikrarli cizgide ilerlemeli .
altyapi yeteneklerimiz konusunda bir tik imtiyazliyim ,dolayisiyla ben az az da olsa sureklilik baglaminda oynamasindan yanayim .

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt