- 26 Kasım 2012
- 185.493
- 257.956
- 5.998
nelsın ve ziyaşa gerek yok ztn gidicekler 20 güna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Apo sakatlaninca neden sakatlandı demiceksen olurBatshuayi
Yunus Mertens Ziyech
Sara - Torreira
Apo - nelson - Sanchez - jelert
Muslera
Mertensi aşırı zorluyor hoca ,sonuçta 25yasinda değil, onun yerinde ziyech deneyebilirdi
Üçlü oynayacağımızı sanmam.
İdeal 11le cikmama gibi bir sansimiz yok ki adam kalmadiEn azından Mertens dinlenmeliydi. 3 günde 1 maç oynamanın acısını bu süreçte 5 sakat vererek çıkardık. Hatta Apo’yu da sayarsak 6. Daha sakat vermemek gerekiyor.
Bu maça ideal 11 ile çıkmazdım ben götürüsü çok çok şubat ayında 2 maç fazla oynama olurdu. Ama olası sakatlık durumunda ligi tehlikeye atma durumu var, zor bir fikstüre girilirken. Hoca Avrupa’yı çok önemsiyor, ilk 8’i istiyor bu riski aldığına göre. Bize de saygı duymak düşer. Başarılar aslanların

Üçlü oynayacağımızı sanmam.
Sakatlıktan yeni çıkmış Bardakçı'yı bek gibi git gel yapması gereken bir yerde oynatmak pek doğru gelmedi.Batshuayi
Yunus Mertens Ziyech
Sara - Torreira
Apo - nelson - Sanchez - jelert
Muslera
Rakip defansın çok pozisyon verdiği söyleniyordu özellikle Mertens 'i iyice forvet gibi kullanabilirsek işi çözebilirBegendim
Yunus veya mertens’i ikinci forvet olarak kullanmaliyiz batshuayi yalniz kalmamali forvet hattinda
3421 gibiBöyle diziliş yoktur ya 3lu oynuyoruzdur
hasmetlimizi sahlandiran bir dizilis3421
iznt it