Mamadou Niang Fenerbahçe'de

Cevap: Mamadou Niang Fenerbahçe'de

Size ne ya Niang'ın ücretinden ?

GS alabildimi şu parayı verip daha kalitelisini? O kadar eksiği varken.

Önce kendi eksiğinize bir bakın bence. Sizin cebinizden çıkmıyor para. Kendi klübünüz alamıyorsa diğer klüplerin aldıklarınada dil uzatmayın. Niang'ın adı ilk konuşulmaya başladığından beri takip ediyorum gayette sağlam adam.

Önce kendi eksiğinize bir bakın bence. Sizin cebinizden çıkmıyor para. Kendi klübünüz alamıyorsa diğer klüplerin aldıklarınada dil uzatmayın. Niang'ın adı ilk konuşulmaya başladığından beri takip ediyorum gayette sağlam adam.

Senin cebinden de çıkmıyor,o sevgili kulübünün sana da gelir olarak hiç bir yararı yok.EEE? sonuç?

Ben şunu anladım arkadaşlar. Kendi arkadaşlarım da dahil, Guti ve Quaresma'yı aldıkları için bariz bir yerlere havada.

Forumumuzda Galatasaray ’a “gs” diye hitap yasaktır.

Yediğiniz kazıklara gülmek bizimde hakkımız ama.:)

Beşiktaş'lı biri olarak 10 kişi kalmış Bucaspor'u yendiğin için tebrik ediyorum.Ancak bu tip konularda derin tartışmalarını burada göstere göstere yapma.Milan Baros'un oynadığı maçlarda Beşiktaş'a kaç gol attığını hesapla ve onun bulunduğu yıllarda Galatasaray'a o kadar gol atmışmısınız ona bak.34'lük Guti ile bencil Quaresma ile birşey olmaz.Bugün 90 dk. izledim maçınızı.Neyle övünüyorsunuz anlamadım? Bizde iyi değiliz, ancak sizde bizden farklı değilsiniz.Bunu unutma.

Senin cebinden de çıkmıyor,o sevgili kulübünün sana da gelir olarak hiç bir yararı yok.EEE? sonuç?

Şu an aldığımız oyuncunun fiyatını bu şekilde abartmadık sayın Oğuzhan Yeşil. Size baktığımda Galatasaray takımının aldığı futbolcunun fiyatını değilde çevrenizdeki takımların aldığı futbolcuların fiyatları sizleri daha çok ilgilendirmiş. Şu mantalite'den kurtulup sezarın hakkını sezara vermelisiniz. Keza geçen sene çok güçlü olduğunuz dönemde'de biz bu yorumları yaptık. Şu parayı JO'ya vs. verdiler dedik. Birşey değişmedi. Verilen para vs. sahada paralar oynamıyor. Sahada oynayan futbolcudur. Yürekliyse çıkar oynar. Parayı hak edip etmediği o zaman tartışılır. Ancak daha şimdiden fiyatını tartışmak abestir.

Son 2 dakika oyuna giren Tabata'nın maliyetiyle Niang'ı alabilirdiniz mesela

niang marsilya'da 4 alıyordu.. orda vergi olduğu durumları olduğu için bizde 3.500,000 + 500.000 imzalama ücreti alıcak

Şu an aldığımız oyuncunun fiyatını bu şekilde abartmadık sayın Oğuzhan Yeşil. Size baktığımda Galatasaray takımının aldığı futbolcunun fiyatını değilde çevrenizdeki takımların aldığı futbolcuların fiyatları sizleri daha çok ilgilendirmiş. Şu mantalite'den kurtulup sezarın hakkını sezara vermelisiniz. Keza geçen sene çok güçlü olduğunuz dönemde'de biz bu yorumları yaptık. Şu parayı JO'ya vs. verdiler dedik. Birşey değişmedi. Verilen para vs. sahada paralar oynamıyor. Sahada oynayan futbolcudur. Yürekliyse çıkar oynar. Parayı hak edip etmediği o zaman tartışılır. Ancak daha şimdiden fiyatını tartışmak abestir.

Tamam işte 1 yıl izledin Pele'yi, pardon Tabata'yı.O paraya değiyormu yani?

Abes falan değildir,niang parasının karşılığını oynayabilmesi için bir sezonda 100 gol atması gerekir,marsilyada 1.5 m ye oynuyordu bu adam.Avrupada mükkemmel oynayan her sezon 30 gol atan adamlar yıllık 5m kazanamıyor.Böyle adamlara aylığı 480 den yıllığı 6 m ücret vermek abes in Allahıdır.

Ben Beşiktaş Klübününde, Fenerbahçe Klübününde, Galatasaray Klübününde transfer politikalarını onamıyorum. Bilhassa hatalılar, çünkü kendi rantlarını düşünüyorlar, bir sonraki seçimde ne kadar oy alabilirim düşüncesi hakim. Takımlarını gönülden sevebilir başkanlar, ancak klübün transfer komisyonuna işi bilen, tecrübeli kişileri atamıyorsan bu klübün sorunudur. Tabata Beşiktaş klübünün sorunudur. Yanlış transfer politikası, şu an elden çıkartılmak istenen Elano yanlış transfer, Aynı şekilde Guiza'da böyle. işte transfer komisyonundaki sorun budur.

Eğer Transferde Şampiyon olunsaydı Real Madrid her sene şampiyon olurdu.

Erman Toroğlu.

Ben Beşiktaş Klübününde, Fenerbahçe Klübününde, Galatasaray Klübününde transfer politikalarını onamıyorum. Bilhassa hatalılar, çünkü kendi rantlarını düşünüyorlar, bir sonraki seçimde ne kadar oy alabilirim düşüncesi hakim. Takımlarını gönülden sevebilir başkanlar, ancak klübün transfer komisyonuna işi bilen, tecrübeli kişileri atamıyorsan bu klübün sorunudur. Tabata Beşiktaş klübünün sorunudur. Yanlış transfer politikası, şu an elden çıkartılmak istenen Elano yanlış transfer, Aynı şekilde Guiza'da böyle. işte transfer komisyonundaki sorun budur.

Aradaki farkı anlamıyorsan bu da senin sorunun.Guiza ve Tabata hiçbir işe yaramadıkları için gönderilmek isteniyor.14.5 Milyon Euro'ya alınan adamı 5 Milyon Euro'ya satmaya razı Fenerbahçe.Ancak Galatasaray 7'ye aldığı Elano'yu 7'ye vermiyor.En az 10-12 istiyor.Farkı anladınmı? İşe yaramadığı için değil, nakit beklentisi için elden çıkartılmaya çalışıyor Elano.

Eğer Transferde Şampiyon olunsaydı Real Madrid her sene şampiyon olurdu.

Real'in yaptığı kendini göstermek. Paris Hilton gibi uzaktan ışıltılı görünsede aslında ne olduğu bellidir. Senin yöneticin takım ruhuna haiz olan futbolcuyu alamıyorsa sorumlusu sensindir. Yöneticin değil. Taraftarı dinlemiyorsa klüp yöneticin sorumlusu sensindir. Çünkü klübün taraftarın sayesinde var olmuştur. Transfer politikanıda yönetim anlamıyorsa suçlu maalesef sensin. Türkiyede bunu başarabilen taraftar grubu yok fakat.

Abes falan değildir,niang parasının karşılığını oynayabilmesi için bir sezonda 100 gol atması gerekir,marsilyada 1.5 m ye oynuyordu bu adam.Avrupada mükkemmel oynayan her sezon 30 gol atan adamlar yıllık 5m kazanamıyor.Böyle adamlara aylığı 480 den yıllığı 6 m ücret vermek abes in Allahıdır.

Merak ediyorum nerden gelmiş bu 1.5 milyon lafı. Niang Marsilya'da ayda 320,000 Euro alıyordu, senede 3,840,000 eder. Orda vergi %40 civarında olduğundan 2.4 milyon Euro falan kazanıyordu. Zaten sözleşmesini de geçen yaz uzattı Niang. Ayrıca kaynaklara dikkat etmek gerek - Goal.com'a göre bir ara İbrahimovic Fener yolundaydı, o kadar diyeyim. Fenerbahce Niang'a 3.5 milyon Euro'dan fazla vermemiştir, ki sanırım bu para Elano'nun aldığından yalnızca 300,000 Euro fazla. Benim duyduğum 2,7 milyon, ama ısrarcı da olmayacağım.

Öyle ya da böyle adamlar aldı ya bizde hala Mehmet Baddallarla oynayalım.

Niang 7 Dia 5 Stoch 5.5=17.5 milyon euro

Guiza=14.5 milyon euro

Adamlar birşeyleri çözmş 10 sene üzerine nokta trasnferer yaptılar.Emre nin yanına bir ortasaha Lugano nn yanınada bir stoper alırsalar vay başımıza gelen dyorum.Bizde hala Ayhan ile oynayalım.Yazık ne hale düştük yaa

Öyle ya da böyle adamlar aldı ya bizde hala Mehmet Baddallarla oynayalım.

Niang 7 Dia 5 Stoch 5.5=17.5 milyon euro

Guiza=14.5 milyon euro

Adamlar birşeyleri çözmş 10 sene üzerine nokta trasnferer yaptılar.Emre nin yanına bir ortasaha Lugano nn yanınada bir stoper alırsalar vay başımıza gelen dyorum.Bizde hala Ayhan ile oynayalım.Yazık ne hale düştük yaa

DIa = 6.5 (tam bilmiyorum sanirim yillik 2.5 alicak)

Niang = 8 (yillik 3.5 dan fazla diyorlar)

Stoch = 5.5 (yillik garanti 2 m euro)

Bonservis = 20 m euro

Daha doru olan rakamlar.

Ama yinede gecen seneye göre daha dogru yolda fener.

Gecen sene Baroni-Santos icin 14 m euro verilmisti.

Topuz ve Özer icin 15 m euro harcanmisti.

Etti 30 m euro.

Ve Billica, Ünal gibi daha saymadigim isimler icin harcanan paralar, saka gibi..

Geri
Üst Alt