Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.320
- 44.196
- 2.388
Lequipe mosturoğlu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi dünde dedim. Umut Eken tff hakkında ne yazıyorsa doğru çıkıyor ama ederson olayını bileceğini tahmin etmemiştim.umut ekenin haberi dogru cıkacak gibi alper : )
umut ekenle ilgili ben sezon ıcınde ara ara haberleri hep paylastım cunku muhabir arkadasım tanıyor bunuAbi dünde dedim. Umut Eken tff hakkında ne yazıyorsa doğru çıkıyor ama ederson olayını bileceğini tahmin etmemiştim.
Bizden para istiyorlar ki o parayla Donnarumma'nin bonservisi icin odenecek paranin bir kismi odenecekmis.Dondurma citye gidiyorsa Edersonun bonservisini bedavaya getirelim. Iki kaleci almis oldular
City bu işe salça olmasa d.rumma 1 yıl bize sekebilirdi sankiEderson'u ucuza ver City
Sana para mı lazım
Bi hayır duamızı alsan PL'de tekrar seri yaparsın
Başından beri hiç olacakmış gibi olmadı ya. Demek ki City çoktan sinyali çakmışCity bu işe salça olmasa d.rumma 1 yıl bize sekebilirdi sanki
Evet şovalyeyi falan çok erken aldılarBaşından beri hiç olacakmış gibi olmadı ya. Demek ki City çoktan sinyali çakmış
Para ihtiyaçları yok ama önce eldekini alın sonra alırız yenisini diyorlar.Ederson satılmazsa bunlar alamayacak mı Donnayı
Paraya mı ihtiyaçları var
niye bizi bekliyolar