Manchester City, Donnarumma ile Kişisel Konularda Anlaşmaya Vardı

Ulan Avrupa 'da kaleciler için transfer göçü başlattık ama en sonunda istediğimiz olacak gibi...

Abi dünde dedim. Umut Eken tff hakkında ne yazıyorsa doğru çıkıyor ama ederson olayını bileceğini tahmin etmemiştim.
umut ekenle ilgili ben sezon ıcınde ara ara haberleri hep paylastım cunku muhabir arkadasım tanıyor bunu
hakem konusuyla ilgili cok iyi baglantıları var
hacıosmanıda sevmıyor
ve yalan degilse gs li kendisi
ama o fantik denen gazetede ne işi var cözemedım

Dondurma citye gidiyorsa Edersonun bonservisini bedavaya getirelim. Iki kaleci almis oldular

Dondurma citye gidiyorsa Edersonun bonservisini bedavaya getirelim. Iki kaleci almis oldular
Bizden para istiyorlar ki o parayla Donnarumma'nin bonservisi icin odenecek paranin bir kismi odenecekmis.

Herkesi enayi olarak gormesek iyi olur :D Adamlar bizden para bekliyor bu transferi finanse edebilmek icin.

Ederson'u ucuza ver City

Sana para mı lazım

Bi hayır duamızı alsan PL'de tekrar seri yaparsın

Ya bedavaya göndesinler yada almayalım anasını satim 😂

Ederson satılmazsa bunlar alamayacak mı Donnayı
Paraya mı ihtiyaçları var
niye bizi bekliyolar

Ederson satılmazsa bunlar alamayacak mı Donnayı
Paraya mı ihtiyaçları var
niye bizi bekliyolar
Para ihtiyaçları yok ama önce eldekini alın sonra alırız yenisini diyorlar.

Neden? Çünkü onlar önce kaleciyi açıklarsa bizim elimiz güçlenir (pazarlık anlamında)

City bizimkileri tanımıyor. Donna'yı almak için Ederson'u satmayı beklerlerse Eylülü bulur. Bu satrancı De Laurantis tedrisatından geçen Dursun Başkan kazanacaktır.

city donnarummayı almak istiyor ancak her şey galatasaraydan gelecek paraya bağlı.

via fabrizio di marco

Geri
Üst Alt