- 12 Haziran 2011
- 72.205
- 21.807
- 2.743
Doruk avatarı değiştirince foto değişmiş.Anlamadım aydınlatma lazım
Zidane'ın keli gelmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doruk avatarı değiştirince foto değişmiş.Anlamadım aydınlatma lazım
Doruk avatarı değiştirince foto değişmiş.
Zidane'ın keli gelmiş.
Skandal ya.Haaland will not break the salary harmony in the City squad. Haaland will earn a salary similar to De Bruyne and slightly above Real's offer. The signing on fee as well as Raiola's fee will be a combined 40M. Haaland prefers City's project in comparison to Madrid. #MCFC [Times]
@Keramettin TANRIVERDİ
Raiola yine milyonlari goturecek. Herifin kafasina para yagiyor resmen.
dortmund - manchester city - real madrid daha iyi bi kariyer olmaz mı?Skandal ya.
Arab parasını çok seviyor topçular. Yazık etti kariyerine.
Yapacağı sözleşme önemli. 3-4 yıllık çıkış maddesi olan bir sözleşme mantıklı olabilir.dortmund - manchester city - real madrid daha iyi bi kariyer olmaz mı?
Yokladılar. Dortmund satmadı. Bu sezon sonu aktif olacak serbest kalma maddesi nedeniyle alabiliyorlar.Grealishin yerine bu sezon bunu alsalardı real madridi çok rahat elemişlerdi tabi sağlam olsaydı bu sene çok sakatlandı
Doğrudur ama Guardioladanda şüphelenmiyor değilim adam santrafor düşmanı ibrayı bile istemiyordu şimdi yönetim taraftarın gazını almak için guardiolayı ikna etmişte olabilirYokladılar. Dortmund satmadı. Bu sezon sonu aktif olacak serbest kalma maddesi nedeniyle alabiliyorlar.
Yoksa Dortmund yine bırakmayacak.
Haaland'ın Pep nedeniyle City günleri Ibra'dan farksız geçecek.Doğrudur ama Guardioladanda şüphelenmiyor değilim adam santrafor düşmanı ibrayı bile istemiyordu şimdi yönetim taraftarın gazını almak için guardiolayı ikna etmişte olabilir