Manchester City, Harry Kane'in Peşinde

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham’da forma giyen İngiliz futbolcu Harry Kane'in, bu sezon istenilen başarının gelmemesi sebebiyle yaz sonunda kulübüyle yollarını ayırmak istediği iddia edildi.

Sky Sports’un haberine göre 27 yaşındaki futbolcu, diğer kulüplerle temasa geçmeye başladı. Manchester City, Chelsea, Manchester United ve Paris Saint-Germain’in Harry Kane için ilk sırada oldukları bildirildi.

Harry Kane, bu sezon Tottenham formasıyla çıktığı 33 maçta 22 gol ve 13 asistlik bir performans sergiledi.

Guardiola santrafor sevmez.

City için mükemmel santrafor olur. Gol rekoru kırar. Çok iddialıyım.
Pozisyon alması, koşu yollarına doğru hareketlenmesi, oyun görüşü, pasları vesaire müthiş bir oyuncu. Hızlı değil ama City’de buna gerek de yok.

Keltos denen yavsak forvet almayacagiz paramiz yok demedi mi

Kyle Walker'ı aldıklarında çok kinlenmiştim. Kane'i de alırlarsa çok pis söverim.

Bi fener bi de bunlar. Her topcuya sulqnan uyuz takimlar

Pocche etkisinden dolayı PSG, sevdiği kulüp olduğu için de Real yapabileceğini düşünüyorum. İngiltere içi transfer yapmaz büyük ihtimalle.

çok riskli bir tercih. Pep garip ama golcü forvet sevmez. Eto,İbra,Lewa,Aguero'nun tamamıyla sorun yaşadı, yedek bekletti veya gönderdi

barça'da son sezonunda Fabregas'ı falan sahte golcü yapmıştı. Bayern'de sanırım ilk sene müller'i kullandı. Hatırlayanlar bilir lewa'nın efsane wolfsburg maçında lewa yedekti. İkinci yarı takım gerideyken girip 5 gol attı. O günden sonra artık mecburen onla oynamak zorunda kaldı

city'de zaten defalarca aguero ile sorun yaşadı ama jesus bekleneni bir türlü veremeyince onunla oynadı. Bu sene en sonunda sahte forvet sistemine geri döndü

özetle: bana pek olacak transfer gibi gelmiyor ama bakalım

prömiyer ligde bi klübe satarlar mı
satarlarsa manasız olur

Geri
Üst Alt