Manchester City Takip Başlığı

Cevap: # Manchester City Resmi Başlığı

The Godfather:n::n::n:

383113_10152744589645455_1783060783_n.jpg

Endonezya şirketi Extra Joss Drink ile sponsorluk anlaşması imzalandı.

bu arap takımının nesini seviyonuz

29. hafta erteleme maçı bu gece oynandı. City 1 Wigan 0

559024_604280702929682_176134026_n.jpg

555917_604280686263017_1894299250_n.jpg

536933_604280689596350_1805818857_n.jpg

Formanın rengıne bitiyorum city :ayatollah:

Bu sezon tamamen hayal kırıklığıydı. Şahsen bir City sempatizanı olarak sezon başında EPL'i yeniden kazanıp buralarda hakimiyeti ele almanın ve en iyi benim demenin, bunu insanlara kabul ettirmenin ve ŞL'de en azından bir çeyrek final yapılmasını beklerdim. Gerçi biraz kura şanssızlığı da vardı ama olsun. Bunların hiçbiri başarılamadı. Dünyada yeni hayranlar toplamak ve sempati kazanmak, saygı toplamak açısından da felaket önemli bi sezondu. Şimdi dünyadaki birçok insan senin geçen yılki şampiyonluğunun United'ın aptallığı yüzünden geldiğini düşünecek. Tesadüf olduğunu düşünecek. Sana saygı duymamaya devam edecek. Maalesef City sınıfı geçememiştir ve inanılmaz bir fırsatı tepmiştir. Böyle bir şans kolay kolay gelmezdi. Umarım gelecek yıl Mancini'ye yol verilir.

Bu sezon tamamen hayal kırıklığıydı. Şahsen bir City sempatizanı olarak sezon başında EPL'i yeniden kazanıp buralarda hakimiyeti ele almanın ve en iyi benim demenin, bunu insanlara kabul ettirmenin ve ŞL'de en azından bir çeyrek final yapılmasını beklerdim. Gerçi biraz kura şanssızlığı da vardı ama olsun. Bunların hiçbiri başarılamadı. Dünyada yeni hayranlar toplamak ve sempati kazanmak, saygı toplamak açısından da felaket önemli bi sezondu. Şimdi dünyadaki birçok insan senin geçen yılki şampiyonluğunun United'ın aptallığı yüzünden geldiğini düşünecek. Tesadüf olduğunu düşünecek. Sana saygı duymamaya devam edecek. Maalesef City sınıfı geçememiştir ve inanılmaz bir fırsatı tepmiştir. Böyle bir şans kolay kolay gelmezdi. Umarım gelecek yıl Mancini'ye yol verilir.

e öyle zaten

City, Chelsea, Inter hatta Fenerbahce de ayni kategoride, bu kluplerin rakiplerinden cok daha iyi kadrolarinin veya cok daha iyi antrenorlerinin olmasi lazim rakipleri ile mucadele edebilmeleri icin.

Harcadiklari paraya gore hep basarisiz kalan klupler bunlar. Liglerine renk kattiklari icin fener disindaki bu takimlara saygim var ama sempati duyamiyorum kesinlikle.

City daha çok United'ın arkasında kalır Mancini gibi bir hoca ile.

lame bir kulup

Pelllegrini ile büyük ölçüde anlaşıldı.

969152_10152840048635455_1391291424_n.jpg

Yeni sezon iç saha forması yarın tanıtılacak.

Pellegrini süper olur ;)

Geri
Üst Alt