Manchester City Takip Başlığı

messi ronaldo falcao cavani lewandowski drogba van persie ibrahimovic luis suarez benzema. dünyanın en iyi 10 forveti.

messi ronaldo komple futbolcular uzaylı statüsünde onlar, drogbayı çok sevsemde su anda girmez o listeye en iyi 50 olsun hadi bence de en iyi 10 dadır ama,dünyada binlerce forvet var ilk 50 ye girenler üst düzeydir

aynen aguero süperstar falan değil ama iyi bir oyuncu hadi üst düzey diyelim senimi kırıcaz.

beni kırma değil, tartışılmaz bile üst düzey olması ve kalitesi. Bizim izlediklerimize yeri geliyor kaliteli iyi topçu felan diyoruz (mesela tek pas bilmeyen selçuk) ki bu adamların üst düzeyliğini tartışmam bile

sneijderin mevkiyi soracam ama sol kanat cevabından dolayı korkmuyor değilim:(

demek neymarla ronaldo forvet değil ha. tamam ya ben artık birşey demiyorum. kimlerle futbol konuşuyoruz. kib ;)

İstersen anket ac foruma "Ronaldo ve Neymar forvet midir?" diye. Ki buna da gerek yok zira tüm futbol otoriteleri iki oyuncunun da mevkilerini sol kanat olarak kabul ediyor.

Elin degmisken Benzema vs Aguero anketi de acabilirsin. Veya tüm futbol otoritelerinin görüşlerini arastirabilirsin.

N5

demek neymarla ronaldo forvet değil ha. tamam ya ben artık birşey demiyorum. kimlerle futbol konuşuyoruz. kib ;)

Bunu senmi diyorsun? Sakamisin arkadas sen?

Agüero üst düzey degil, Yaya üst düzey degil diyorsun. Sonra birde yeterince rezil olmamis gibi gidip Gökhan Zan'i savunuyorsun.

Sen futbol izliyormusun? Türkiye ligi haric?

İstersen anket ac foruma "Ronaldo ve Neymar forvet midir?" diye. Ki buna da gerek yok zira tüm futbol otoriteleri iki oyuncunun da mevkilerini sol kanat olarak kabul ediyor.

Elin degmisken Benzema vs Aguero anketi de acabilirsin. Veya tüm futbol otoritelerinin görüşlerini arastirabilirsin.

N5

santroforla forvet arasındaki farkı öğren. aç oku birader. burda birbirinize çanak tutarak konuşuyorsunuz. bu haklı olduğunuzu göstermez. sen üye sorumlususun git sen aç o konuyu

Geri
Üst Alt